Με ποιο σύστημα βρήκαν 15 κλεμμένα αυτοκίνητα;


Τα επίσημα στοιχεία για το πρώτο εννεάμηνο λειτουργίας του συστήματος συνδεσιμότητας και παροχής άμεσης βοήθειας OnStar, έδωσε στη δημοσιότητα η Opel. Οι συνολικές επαφές, μέσω τηλεφωνικής κλήσης, της εφαρμογής σε κινητό ή του διακόπτη στο αυτοκίνητα, έφθασαν το 1,5 εκατομμύριο.

TOY ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ

Μία από τις δυνατότητες του OnStar είναι να πραγματοποιεί αυτόματα κλήση στο τηλεφωνικό κέντρο της υπηρεσίας σε περίπτωση ανοίγματος των αερόσακων. Αν ο οδηγός δεν απαντήσει ή ζητήσει βοήθεια, τότε ο τηλεφωνητής επικοινωνεί με τις αρχές για άμεση επέμβαση.
[post_ad]Η υπηρεσία Opel OnStar βοηθά τον ιδιοκτήτη αλλά και την αστυνομία σε περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου. Μέσω σήματος, μπλοκάρεται ο κινητήρας του οχήματος και δεν μπορεί να τεθεί σε λειτουργία. Με αυτόν τον τρόπο βρέθηκαν 15 κλεμμένα αυτοκίνητα, ορισμένα μάλιστα σε άλλη χώρα!

Το σύστημα OnStar είναι διαθέσιμο σε όλη τη γκάμα των επιβατικών της Opel, από το μικρό Adam μέχρι το Insignia, σε 13 ευρωπαϊκές χώρες. Το φθινόπωρο θα προστεθούν και άλλες χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα.
via .newsauto.gr

Με ποιο σύστημα βρήκαν 15 κλεμμένα αυτοκίνητα; Reviewed by Live Tv on 1:16:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.