Προειδοποίηση: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Εσύ αντέχεις να το δεις; [Μέρος 3ο]


Και φτάσαμε, στο σημαντικότερο, για μένα, μέρος, την Ηθική προσέγγιση του θέματος...

Τα κρέατα είναι πτώματα πρέπει να καταλήγουν στα νεκροταφεία και όχι στα στομάχια μας. Οι αρχαίοι σοφοί απέρριπταν και κατηγορούσαν την κρεατοφαγία.

Ο Πυθαγόρας απαγόρευε το κρέας στους μαθητές του λέγοντας ότι είναι ανήθικο και βλαβερό. Ο Πλάτων δίδασκε ότι είναι οικτρή πράξη η κρεατοφαγία και το σφάξιμο.

Ο Πλούταρχος δίδασκε ότι το κρέας και το αλκοόλ μας κάνουν ασθενείς και αδύναμους ενώ η αποχή μας δυναμώνει στο ήθος στα όργανα και την υγεία μας.

Ο Χρύσιππος έλεγε αν τα ζώα φτιάχτηκαν για να τα τρώει ο άνθρωπος τότε οι άνθρωποι φτιάχτηκαν για να τους τρώνε οι τίγρεις.

Οι πρώτοι διαμορφωτές θρησκειών όπως ο Βούδας και ο Χριστός ήταν προσπάθησαν να περιορίσουν την κρεατοφαγία με νηστείες. Ο Νεύτων, o Thomas Edison, o leonardo da vinci είναι από τους διάφορους σπουδαίους και σοφούς ανθρώπους που καταδίκαζαν την κρεατοφαγία.

Μόνο το 20% των φυσικών ζωοτροφών (π,χ, σιτάρι, φύτρα, καλαμπόκι) φτάνει για να τρέφει όλους τους ανθρώπους που πεινούν. Αυτό όμως θα σήμαινε -20% κέρδος σε $. Αν δεν αγοράζαμε κρέατα ή μειώναμε τις αγορές μας όλες αυτές οι τροφές θα στέλνονταν στους φτωχούς αλλιώς θα σάπιζαν.

Η ηθική των ανθρώπων έχει γίνει τόσο επιλεκτική που είναι πλέον παράλογη,δέχονται τον βασανισμό και τον μεσαιωνικό βίο των ζώων στα σφαγεία αλλά σε άλλα ζώα όπως σε σκύλους η χάμστερ αν γίνεται το ίδιο σοκάρονται και τρελαίνονται.

Φουαγκρά, άλλη μια διεστραμμένη πράξη των ανθρώπων,παχαίνουν πάπιες ταΐζοντας τις μονίμως ακινητοποιημένες, το συκώτι τους πρήζεται και αρρωσταίνει αυτό οι άνθρωποι το τρώνε και το ακριβοπληρώνουν. Καθώς το βγάζουν μερικές πάπιες είναι ακόμα ζωντανές.

Το πάσχα είναι μια θρησκευτική γιορτή όπου ήρθε ένας Θεάνθρωπος να διδάξει ανθρωπιά,τον βασάνιζαν τον σταύρωσαν και αυτός ήρθε ενώ τα γνώριζε όλα αυτά με σκοπό οι άνθρωποι να σώζονται. Ισχύει η δεν ισχύει αυτό, οι άνθρωποι που πιστεύουν σε αυτό,στις μεσογειακές χώρες κυρίως και όχι μόνο,σφάζουν κατά 1000αδες τα καλόβουλα ζώα πηγαίνετε σε ένα σφαγείο και δείτε μέχρι την τελευταία πνοή τους πόσο έντρομα είναι ,δείτε τι βιώνουν. Τα νεκρά ζώα ύστερα τα σουβλίζουν, ψήνουν τα έντερα(κοκορέτσι) τους βράζουν τα όργανα τους για να γιορτάσουν,χορεύοντας και γλεντώντας γύρω από τα πτώματα των ψημένων ζώον. Πόσο ήθος να έχει μια τέτοια πράξη; Να γιορτάζεται η ζωή, η ανάσταση, η υποσχόμενη αθανασία με τον θάνατο τόσων φιλήσυχων αθώων κατώτερων πλασμάτων; και να διασκεδάζουμε για αυτό.
Είναι ένα Εβραϊκό έθιμο που έχει εξαπλωθεί και πρέπει να εκλείψει όπως και κάθε έθιμο που δεν τιμά τον άνθρωπο και την ζωή.

Για τους βάρβαρους που σφάζουν επίτηδες άγρια και βάναυσα με σκοπό την ικανοποίηση η την εκτόνωση τους,ας θυμούνται: O Θεός βλέπει πως φερόμαστε στα κατώτερα είδη και αποδίδει αναλόγως... Κάθε πραγματική μετάνοια είναι άμεσα αποδεχτή.

Κλείνοντας είναι λυπηρό και κατάντια δίκαιοι και τίμιοι άνθρωποι να έχουν τέτοιες επιχειρήσεις, καλό θα ήταν να άνοιγαν άλλου είδους επιχειρήσεις.

ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ
Θα ακουστεί τρελό αλλά στο μέλλον θα θεωρείτε κάτι αυτονόητο. Μέσα στο αίμα μας υπάρχει ένα είδος νανο-κρυστάλλων όπου αποθηκεύει το συμπιεσμένο φως των φυσικών τροφών. Οι κρυσταλλικές δομές αποθηκεύουν ενέργεια αλλά και την μετατρέπουν σε άλλης μορφής ενέργειας.Το κρέας τους θολώνει-βρομίζει και εκπέμπουν αρνητική ενέργεια. Πριν από κάθε ιερή τελετή η μύηση απαιτείται νηστεία κάποιων ημερών για να καθαρίσουμε. Αλήθεια από τι να καθαρίσουμε;αφού μπάνιο έχουμε κάνει,χωνέψαμε και αφοδεύσαμε, οπότε γιατί η νηστεία; Tι ακριβώς πρέπει να καθαρθεί;

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ:Το ηλιακό φως περιέχει 1)αιθερική ενέργεια στην πιο καθαρή-θετική υπόσταση που γίνεται, 2)Θείο πυρ(ενέργεια) ή αλλιώς κουνταλίνι 3)Όλα τα γνωστά είδη ακτινοβολίας ,ηλεκτρομαγνητισμό κτλ 4)κάποιες άλλες ακτινοβολίες που επηρεάζουν τα ανώτερα πνευματικά μας σώματα. Η δημιουργία είναι πολυδιάστατη και κάθε υπόσταση της χρειάζεται την ανάλογη τροφή-ενέργεια αλλιώς υπολειτουργεί αυτό το κομμάτι της.
Οι κρυσταλλικές δομές των υγρών των φρούτων,βοτάνων,λαχανικών και των σπόρων έχουν πιεζοηλεκτρικές ιδιότητες,δηλαδή αποθηκεύουν μια μορφή ενέργειας και την μετασχηματίζουν σε μια άλλη,είναι ένα είδος μετασχηματιστή.

Τα προϊόντα της φύσης μας δίνουν αυτές τις μορφές ενεργειών. Αποφύγετε τις πολυβιταμίνες και τρώτε τα προϊόντα της φύσης. Η ενέργεια των ανδροειδή ρομπότ στο μέλλον αυτή θα είναι(απομίμηση του αίματος μας) στο αίμα τους θα υπάρχουν νανοκρύσταλλοι με πιεζοηλεκτρικές ιδιότητες που θα παράγουν ενέργεια όσο θα κινούνται μέσω της κίνησης του τεχνητού αίματος από την ρομποτική καρδιά. Ρομπότ που θα κάνουν τις δουλειές μας και εμείς θα έχουμε χρόνο άπλετο να ασχολούμαστε με το πνεύμα και την διασκέδαση.
Φανταστείτε ότι σας σφάζουν όπως τα ζώα,αναλογιστείτε τι αγανάκτηση,κατάρα,μίσος φόβο ,τρόμο,εκδίκηση,και πόνο,θα εξέπαπτε; και πως αυτό θα χαράζονταν στην υλική υπόσταση-σάρκα σας. Πόσο ωφέλιμος ως τροφή θα ήσασταν; Κάντε τον κόπο και επισκεφτείτε ένα σφαγείο και δείτε τι βιώνουν τα ζώα.

Σε όλες τις σημερινές μυστικιστικές σχολές απαγορεύεται όλοι μαζί και οι μαθητές να καταναλώνουν κρέας η αλκοόλ, ακόμα και ζάχαρη.
ΤΙΜΩΡΙΑ ή ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ
Στα Ορφικά κείμενα απαγορεύουν οποιαδήποτε θανάτωση ζώου,γιατί το κρέας είναι βρώμικη τροφή και οι ψυχές των ζώων θα τιμωρήσουν όσους τα σκοτώνουν. Βλέπουμε ότι σήμερα οι άνθρωποι παθαίνουν καρκίνο και έχουν τόσα πολλά προβλήματα υγείας θα μπορούσαμε να πούμε πως φαίνεται σαν να παίρνουν εκδίκηση τα ζώα. Γινόμαστε οι τάφοι των ζώων. Όσο αθώα είναι τα ζώα άλλο τόσο αθώοι είναι και οι περισσότεροι άνθρωποι που τρώνε κρέατα συνεχώς χωρίς να γνωρίζουν τι τρώνε. Όποιος γνωρίζει και τρώει δεν είναι αθώος.

Η φύση, μας δίνει πολλά και πολύ ωραία πράγματα δεν χρειάζεται να τρώμε ζώα. Ας μην μετατρέπουμε το στομάχι μας σε ένα βούρκο πτωμάτων.
Η ζωή φέρνει ισορροπία δηλαδή ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ έτσι μας έδωσε ένα σώμα όπου το DNA για να διορθωθεί θέλει 2 μήνες, το δέρμα 1 μήνα η επίστρωση στομαχιού 5 ημέρες το αίμα 4 μήνες, ο εγκέφαλος 1 χρόνο,ο σκελετός 3 μήνες.

Η ΤΙΜΩΡΙΑ, ας πούμε ότι είναι μια δίκαιη επιστροφή των πράξεων μας, είναι δράση αντίδραση.Αν δεν μαθαίνουμε τότε παθαίνουμε για να μάθουμε,είναι μια μορφή εκπαιδευτικής τιμωρίας. Το κρέας κάνει ευπαθεί τον άνθρωπο και του προκαλεί πρόωρα και άρρωστα γεράματα.Η βρώση κρέατος είναι κάτι αφύσικο. Πάντα υπάρχει χρόνος για να αλλάξουμε.
[post_ad]ΔΕΝ είναι τιμωρία η δικαιοσύνη,είναι φυσικό επακόλουθο το εξής:Πολλά κακά συμβαίνουν στο κόσμο και μεγάλο μέρος όλων αυτών ευθύνεται στον συνεχές βασανισμό δισεκατομμυρίων ζώων, οι ψυχικοί κραδασμοί και οι χαμηλές συχνότητες που εκπέμπονται από τους ψυχικούς και τους σωματικούς πόνους των ζώων δημιουργούν το ευνοϊκό έδαφος για τις σκοτεινές δυνάμεις, να παίζουν με τα νήματα της ζωής,να δημιουργείτε και να εξαπλώνεται πολύ εύκολα το κακό,πολέμους συμφορές, δυστυχία και άλλα πολλά.Φταίει και η κακομεταχείριση των ανθρώπων μεταξύ τους,αλλά πλέον το θέμα με τα ζώα έχει πάρει τρομακτική έκταση. Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το πλέγμα της Γης και τα μορφογεννητικά πεδία (google it),όποιος τα ελέγξει γίνεται κυρίαρχος της Γης. Ο κόσμος δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε η ξέρουμε.Ο κάθε άνθρωπος φέρνει μια ευθύνη που του αναλογεί όταν γνωρίζει την αλήθεια. Είναι πολύ σοβαρό ζήτημα, από αυτό μπορεί να εξαρτηθούν πολλά, όλα είναι αλληλένδετα. Κανένας ανώτερος πολιτισμός δεν θα έρθει σε επικοινωνία με την ανθρωπότητα μαζικά, εάν πρώτα δεν αποκτήσει ήθος η μάζα.
Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ
*Η χρησιμότητα των ζώων, φτιάχνουμε δέρματα,συμπληρώματα και φάρμακα, γίνονται μελέτες και πειράματα που έχουν προχωρήσει την ανθρωπότητα,τον έχουν προστατεύσει σώσει βοηθήσει και στηρίξει. Τα ζώα έχουν γίνει το δεξί χέρι του ανθρώπου.

*Σκοπός μας ως φιλοξενούμενοι σε αυτή την ζωή και αυτόν τον πλανήτη είναι να εκμεταλλευόμαστε τα ζώα με γνώμονα την επιβίωση και την εξέλιξη μας ενώ παράλληλα να δείχνουμε σεβασμό,απέναντι στα ζώα και να μην τα κακομεταχειριζόμαστε η βασανίζουμε. Για να σταματήσει αυτό χρειάζεται να γίνει ενημέρωση να δει ο κόσμος όλη την εικόνα όχι μόνο κομμάτια της αλήθειας, να μάθει για το αντίκτυπο στην υγεία του στο πνεύμα του στον κόσμο και στην φύση. Δεν χρειάζονται ανόητες διαδηλώσεις γιατί είναι απλά άκαρπες.

Οι άνθρωποι έχουν αποευαισθητοποιηθεί με τόση βια,την έχουν συνηθίσει και μάλιστα πολλοί είναι εθισμένοι,έχουν επιλεκτικές ευαισθησίες, π,χ, ο δυτικός κόσμος σοκάρετε με ένα κεφάλι σκύλου σε μια κρεαταγορά ενώ με μιας αγελάδας δεν τρέχει τίποτα. Όποτε εσείς που ενημερώνετε μην στηρίζεστε τις ελπίδες σας μόνο με το να δείχνετε την κακοποίηση των ζώων.

Μειώστε την κατανάλωση ζωικών αυξήστε την κατανάλωση φυτικών προϊόντων και οι εταιρίες θα συμμορφωθούν,αυτό γίνεται όταν η μάζα παίρνει μορφή, όταν είναι πλήρως ενημερωμένη. Μερικοί θα πουν είστε τρελοί θα γίνουμε χορτοφάγοι; ναι γιατί όχι, τι ακριβώς έχεις να χάσεις; Tα υγιεινά κρέατα; η τα προϊόντα από τα ντοπαρισμένα ζώα. Δοκίμασε για μερικούς μήνες. Κάθε αρχή και δύσκολη, κανείς δεν βλαπτικέ από μια τέτοια δοκιμή, κάθε τι καινούργιο και διαφορετικό είναι και κατακριτέο.

TO OΦΕΛΟΣ ΜΑΣ;

Χωρίς τα κρέατα και ακόμα και χωρίς τα προϊόντα τους γινόμαστε:Ποιο ενεργοί σεξουαλικός με καλύτερες επιδόσεις, καλύτερη ψυχολογία, παραπάνω σωματική και πνευματική αντοχή, ένα μυαλό σε εγρήγορση, ορθότερη κρίση, αυξημένη διαύγεια δημιουργικότητα και λόγο, συναισθηματική σταθερότητα, υγείες μακροβιότητα.
Σε έναν κόσμο που δεν είναι αθώος το να μην ερευνάς, σε καθιστά αυτόματα και θύμα. Οι επιστήμονες και ιερείς δεν διαφωτίζουν τον κόσμο. Την αλήθεια την βρίσκεις όταν οι προκαταλήψεις και οι απόψεις σου δεν σε εμποδίζουν να μελετήσεις.Μην καταντάτε το στομάχι σας νεκροταφείο ζώων. Oι αρμόδιες υπηρεσίες, οι κτηνίατροι, οι δημοσιογράφοι, οι κρεατο-επιχειρηματίες πρέπει να σταματήσουν να παίζουν σκάκι παίζοντας με την υγεία του κόσμου για το αν το τάδε μολυσμένο κρέας κάνει να το δώσω και αν ναι πόσο θα με συμφέρει και πόση ζημία θα έκανε αν κυκλοφορήσει η αν δεν μιλήσω. Δελφικό παράγγελμα 124,
ΠΛΟΥΤΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣ=να πλουτίζεις με δίκαιους τρόπους.

Η τροφή είναι το φάρμακο μας που σημαίνει ότι το φάρμακο μας είναι το φαγητό μας. Ότι ασθένεια και αν έχετε σταματήστε την κρεατοφαγία και δείτε την διαφορά, θα ζείτε και πιο θετικά από πλευράς ψυχολογίας.Όχι μόνο να μην τρώτε κρέατα αλλά να τρώτε και λίγο και θα διαπιστώσετε την διαφορά. Θα έχετε υγεία χαρά και ευτυχία πράγματα που ένας άρρωστος δεν τα έχει. Αποφύγετε τα ψάρια του ιχθυοτροφείου,επικεντρωθείτε πιο πολύ στα μαλάκια και οστρακοειδή.
Τα φάρμακα επικαλύπτουν το πρόβλημα, και ξαφνικά και απρόοπτα εμφανίζετε από το πουθενά η ασθένεια.

Το επιστημονικό και ιατρικό κατεστημένο, βοηθάει το οικονομικό κατεστημένο και το ανάποδο. Θέλω να πω πως μην περιμένετε να ακούσετε κάποια μεγάλη αλήθεια από την τηλεόραση η τα περιοδικά η τους περισσότερους γιατρούς.

Μην αγοράζετε κρέατα, μόνο και μόνο για το καλό του εαυτού σας.Αυτό που προτείνω είναι όχι στο κρέας ζώων πλην των ψαριών. Από πλευράς διατροφής δεν έχουμε ανάγκη τα ζώα. Υπάρχουν φυτικά γαλακτοκομικά και άλλες εναλλακτικές πολύ πιο ωφέλιμες και υγιεινές.
 Πηγή

Προειδοποίηση: ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Εσύ αντέχεις να το δεις; [Μέρος 3ο] Reviewed by Live Tv on 12:09:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.