Το ξέσπασμα του Κανάκη για τον Παύλο Πολάκη (Βίντεο)


Μετά την έκρηξη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, κατά των δημοσιογράφων, με εκφράσεις όπως: «Τα βοθροκάναλα της διαπλοκής» και «συγκρατήθηκα τότε, γιατί κανονικά έπρεπε να τον θάψω τρία μέτρα κάτω από τη γη», ο Αντώνης Κανάκης ξέσπασε κατά τη διάρκεια του Ράδιο Αρβύλα.

«Πολάκη αντί να ασχολείσαι με τα βοθροκάναλα, μιας και είσαι υγείας, και τους δημοσιογράφους που θα τους θάψεις τρία μέτρα κάτω από τη γη, δες εδώ τα άτομα με κινητικά προβλήματα και αναπηρίες τι τραβάνε σε αυτό το μπουρδ... κράτος που έχετε φτιάξει κι εσείς και οι προηγούμενοι», είπε ο παρουσιαστής και ακολούθησε ένα βίντεο με το περιστατικό όπου ζήτησαν από ΑΜΕΑ πιστοποιητικό ότι η περιοχή που μένει έχει ανηφόρες και κατηφόρες προκειμένου να του παρέχουν αναπηρικό αμαξίδιο.

Ακόμη ο Αντώνης Κανάκης είπε τα εξής: «Είναι ορισμένες στιγμές που πραγματικά εξοργιζόμαστε τόσο πολύ! Σήμερα είναι αυτός ο Πολάκης, αύριο θα είναι άλλος Πολάκης, χθες ήταν άλλος Πολάκης... Αυτοί οι άνθρωποι που δεν λένε να καταλάβουν ποια είναι η θέση τους, συνεχίζουν να πιστεύουν ότι βρίσκονται ακόμα στα καφενεία και πουλάνε εξυπνάδες στον κόσμο. Αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα που ο κόσμος είναι στα νοσοκομεία και για να κάνει μία εξέταση περιμένει μήνες, ενώ οι πολίτες έχουν ξεσκιστεί να πληρώνουν φόρους, έχεις τον υφυπουργό Υγείας να απασχολεί τον κόσμο και τα ΜΜΕ γιατί θέλει να θάψει δημοσιογράφους τρία μέτρα κάτω από τη γη. Κάθεται και ασχολείται αυτός ο άνθρωπος, που δεν έχει καταλάβει ποια είναι η θέση του πλέον, σε προσωπικές κόντρες με δημοσιογράφους.
[post_ad]Αυτό είναι το επίπεδό τους, να απαντούν και να βρίζουν και να μαλώνουν και να πιάνονται στα χέρια και να πουλάνε μαγκιά. Αυτός είναι ο υφυπουργός Υγείας που έχουμε στην Ελλάδα του 2016».
via www.newsbeast.gr

Το ξέσπασμα του Κανάκη για τον Παύλο Πολάκη (Βίντεο) Reviewed by Live Tv on 3:44:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.