Παροξυσμός σε όλη την Eυρώπη για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου VAGANZA!


Παροξυσμό έχει προκαλέσει στους καταναλωτές η έναρξη δραστηριότητας της VAGANZA στην Ευρώπη.

Η διάσημη Αμερικανική εταιρεία που έκανε τα ξύλινα γυαλιά ηλίου το απόλυτο must στην Καλιφόρνια , ξεκίνησε πρόσφατα τη λειτουργία της στις περισσότερες Ευρωπαϊκες χώρες, προσφέροντας τα γυαλιά ηλίου όλων των σειρών της σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές γνωριμίας, στο πλαίσιο επιθετικής τιμολογιακής πολιτικής.

Οι τιμές προσφοράς που στα περισσότερα μοντέλα δεν ξεπερνούν τα 40€ (!) , έχουν προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στους καταναλωτές σε όλη την Ευρώπη, που σπεύδουν είτε στα επιλεγμένα καταστήματα οπτικών που τα διαθέτουν είτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας για να προμηθευτούν το μοντέλο της επιλογής τους.
[post_ad]Στη χώρα μας μάλιστα, κατά την πρώτη ημέρα διάθεσης των VAGANZA σε γνωστό κατάστημα οπτικών στην Κηφισιά σχηματίστηκαν ουρές, αφού οι φόβοι πως τα γυαλιά θα εξαντληθούν, σε λίγες μόλις ώρες επιβεβαιώθηκαν!

Η εταιρεία ωστόσο όπως ενημερώνει με ανακοίνωση της, συνεχίζει να προσφέρει τα γυαλιά της σε τιμές προσφοράς μέσω του ελληνικού ηλεκτρονικού της καταστήματος που βρίσκεται στη διεύθυνση: http://gr.vaganza.us , υποστηρίζοντας μάλιστα για τους Έλληνες πελάτες και την αντικαταβολή.

Παροξυσμός σε όλη την Eυρώπη για ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου VAGANZA! Reviewed by Live Tv on 11:55:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.