Ο πιτσαδόρος έγινε σωτήρας επειδή ο πελάτης είχε να παραγγείλει 11 μέρες...


Σάλεμ, Όρεγκον
Είχαν περάσει όχι μία, όχι δύο αλλά συνολικά 11 (!) μέρες που ο Κερκ Αλεξάντερ από το Σάλεμ του Όρεγκον δεν είχε παραγγείλει πίτσα. Κάτι που κανονικά δεν θα ήταν λόγος ανησυχίας, όμως συγκεκριμένα για τον Αλεξάντερ ήταν ανήκουστο και έβαλε την πιτσαρία σε σκέψεις.

Οι πιτσαδόροι αποφάσισαν να αναλάβουν δράση, και τελικά η ανησυχία τους αποδείχθηκε όχι απλώς δικαιολογημένη αλλά και σωτήρια...

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Μάριον, η έγνοια του πιτσαδόρου Τρέισι Χάμπλεν έσωσε τη ζωή του 48χρονου Αλεξάντερ. Ο πιτσαδόρος πήρε τηλέφωνο το γραφείο του σερίφη εξηγώντας τους ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Οι ένστολοι πήγαν στο σπίτι του 48χρονου και όταν έφτασαν τον άκουσαν να φωνάζει για βοήθεια. Παραβίασαν την είσοδο και τον βρήκαν ανήμπορο να καλέσει ο ίδιος ασθενοφόρο, ευρισκόμενος σε επείγουσα ανάγκη ιατρικής βοήθειας.

Ο Αλεξάντερ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη, θα είχε καταλήξει εάν δεν είχε επέμβει ο Χάμπλεν.

«Ευχαριστούμε προσωπικά τον κ. Χάμπλεν για την προθυμία του να φροντίσει για τους άλλους» ανέφερε η ανακοίνωση του σερίφη.
Newsroom ΔΟΛ

Ο πιτσαδόρος έγινε σωτήρας επειδή ο πελάτης είχε να παραγγείλει 11 μέρες... Reviewed by Live Tv on 5:01:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.