Αμοιβή 12.500 ευρώ για την υπόθεση Μπεν | Βρετανοί επιθεωρητές έφτασαν στην Κω


Έρευνες στην Κω ξεκινούν Βρετανοί επιθεωρητές για την υπόθεση της εξαφάνισης του Μπεν.

Μάλιστα αύριο Τρίτη θα δώσουν συνέντευξη στα ΜΜΕ του νησιού, για όλες τις εξελίξεις στην πολύκροτη έρευνα. Δύο Άγγλοι ντετέκτιβ και ένας αστυνομικός ελληνικής καταγωγής θα βρίσκονται για δυο εβδομάδες στο νησί προκειμένου να πραγματοποιήσουν έρευνες ξεκινώντας από το αγρόκτημα από το οποίο εξαφανίστηκε ο Μπεν Νίνταμ τον Ιούλιο του 1991 σε ηλικία μόλις εικοσιενός μηνών.

Η αστυνομία του Νότιου Γιόρκσαιρ έχει λάβει επιχορήγηση από την αγγλική κυβέρνηση προκειμένου να εντοπίσει τον Μπεν. Γι’ αυτό το σκοπό θα κάνουν μια έκκληση απευθείας στους κατοίκους του νησιού για να παρουσιάσουν οποιαδήποτε πληροφορία τυχόν έχουν.

Η αγγλική φιλανθρωπική οργάνωση Crimestoppers, προσφέρει μάλιστα αμοιβή 12.500€ για πληροφορίες.
[post_ad]Τρεις αριθμοί κινητών τηλεφώνων είναι στην διάθεση όλων ειδικά για το ελληνικό κοινό, για να έρθουν σε απευθείας επικοινωνία με Άγγλους αστυνομικούς στα ελληνικά ή αγγλικά. Οι αριθμοί είναι: 6951040208 ( ελληνικά/αγγλικά), 6951040217 (ελληνικά/αγγλικά), 6951040226 (αγγλικά).
Εναλλακτικά, μπορούν να στείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αγγλική ομάδα έρευνας στο opben.needham@southyorks.pnn.police.uk. Κατά την παραμονή τους στην Κω, οι αστυνομικοί θα επισκεφτούν κατοίκους, θα μοιράσουν και θα τοιχοκολλήσουν φυλλάδια σε πολυσύχναστα μέρη.

Αμοιβή 12.500 ευρώ για την υπόθεση Μπεν | Βρετανοί επιθεωρητές έφτασαν στην Κω Reviewed by Live Tv on 11:18:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.