Κάποιοι θα κάνουν σκοπιές στη Σιβηρία: Χερούλι τζιπ ξεκόλλησε σε επιθεώρηση από τον Πούτιν


Κάποιοι σίγουρα βρέθηκαν σε ιδιαίτερα...δύσκολη θέση, όταν χερούλι της πόρτας ενός τζιπ ξεκόλλησε κατά τη διάρκεια επιθεώρησης στρατιωτικού εξοπλισμού από τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Στον Ρώσο πρόεδρο παρουσιάστηκε μια σειρά στρατιωτικών οχημάτων που είχαν σταθμεύσει έξω από την οικία του στο θέρετρο Σότσι, στο νότιο τμήμα της χώρας, μεταξύ αυτών ένα ρωσικής κατασκευής φορτηγάκι UAZ Patriot που είναι εξοπλισμένο με οπλοπολυβόλα.

Όταν ο Πούτιν επιχείρησε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού, εκείνη δεν άνοιξε, σύμφωνα με δημοσιογράφο του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς που βρισκόταν επί τόπου.

Ο αντιστράτηγος Αλεξάντερ Σεβτσένκο, ο οποίος ήταν μεταξύ των στρατιωτικών που είχαν αναλάβει την παρουσίαση του εξοπλισμού, έσπευσε να βοηθήσει τον Πούτιν, ωστόσο μόλις τράβηξε το χερούλι, εκείνο έμεινε στο χέρι του.

Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους γέλασε συγκρατημένα κι ο αντιστράτηγος πέταξε το χερούλι μέσα στο τζιπ από ένα ανοικτό παράθυρο.
[post_ad]Κατόπιν ο Ρώσος ηγέτης συνέχισε την επιθεώρησή του σε άλλα οχήματα, ωστόσο δεν επιχείρησε να προσεγγίσει αρκετά κανένα από αυτά.
(με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters)

Κάποιοι θα κάνουν σκοπιές στη Σιβηρία: Χερούλι τζιπ ξεκόλλησε σε επιθεώρηση από τον Πούτιν Reviewed by Live Tv on 2:35:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.