Η Μαγεία της Ιατρικής… Του Έραψαν το Χέρι στο Στομάχι για έναν Πανέξυπνο Λόγο!


Ο 87χρονος Frank Reyes από το Houston του Texas δούλευε στο αυτοκίνητό του όταν ξαφνικά ο γρύλος χάλασε και το χέρι του πιάστηκε στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.
Ο ήλιος όμως είχε ζεστάνει πολύ τον προφυλακτήρα και έτσι με την επαφή έπαθε σοβαρά εγκαύματα στο χέρι του, παρότι φορούσε και γάντια. Πάλευε μόνος του για να ξεφύγει σχεδόν για μισή ώρα πριν τον βρει κάποιος.

Οι ιστοί του χεριού του είχαν καταστραφεί ολοσχερώς και έπρεπε να ακρωτηριάσουν ένα από τα δάχτυλά του. Το έγκαυμα ήταν τόσο άσχημο που είχε καταστραφεί η κυκλοφορία του αίματος εντελώς στο δέρμα του.

Οι γιατροί όμως είχαν μία παράξενη ιδέα που θα μπορούσε να τον σώσει. Αποφάσισαν να ράψουν το χέρι του Frank στο στομάχι του.

Με αυτή την επέμβαση, το χέρι θα μπορέσει να δημιουργήσει νέα αγγεία και να γιατρευτεί. Χωρίς αυτό, θα είχε χάσει σίγουρα και άλλα δάχτυλα ή ακόμα και όλο του το χέρι.
[post_ad]Μετά από 3 εβδομάδες ανάρρωσης, ο γιατρός αφαίρεσε το χέρι του από το στομάχι του, χρησιμοποιώντας το δέρμα από το στομάχι του σαν το πίσω κομμάτι του δέρματος του χεριού του.
Credit

Η Μαγεία της Ιατρικής… Του Έραψαν το Χέρι στο Στομάχι για έναν Πανέξυπνο Λόγο! Reviewed by Live Tv on 7:11:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.