Γεμάτο φίδια και σκορπιούς το στρατόπεδο προσφύγων στο Κουτσόχερο της Λάρισας (Εικόνες-σοκ)


Άθλιες παραμένουν οι συνθήκες διαμονής των προσφύγων που παραμένουν στο στρατόπεδο Ευθυμιόπουλου, στο Κουτσόχερο της Λάρισας.

Σύμφωνα με τον τοπικό ενημερωτικό ιστότοπο paidis.com τα φίδια και οι σκορπιοί έχουν κυριολεκτικά κατακλύσει τον προσφυγικό, απειλώντας την ίδια την ζωή των προσφύγων και ειδικά των μικρών παιδιών που ζουν στο στρατόπεδο.
[post_ad]Οι άθλιες συνθήκες, που και στο παρελθόν είχαν πυροδοτήσει αντιδράσεις από τους πρόσφυγες, οδήγησαν σε νέα διαμαρτυρία στην είσοδο του στρατοπέδου. Οι πρόσφυγες ζητούν την άμεση μετεγκατάστασή τους σε χώρο που θα εξασφαλίζει ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης.
Σύμφωνα με το paidis.com, με δεδομένο το μέγεθος του προβλήματος και λόγω και των έντονων διαμαρτυριών των προσφύγων σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές αναζητούν λύσεις για τη μετεγκατάστασή τους και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να γίνει η μεταφορά τους.
Την ύπαρξη φιδιών και αρουραίων, καθώς και την άσχημη τοποθεσία στην οποία βρίσκεται το στρατόπεδο, είχαν καταγγείλει και μέλη της συλλογικότητας RossoNero των Τρικάλων, που προ μηνών είχαν επισκεφθεί τον καταυλισμό.
topontiki.gr

Γεμάτο φίδια και σκορπιούς το στρατόπεδο προσφύγων στο Κουτσόχερο της Λάρισας (Εικόνες-σοκ) Reviewed by Live Tv on 2:58:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.