Απίστευτα στρατιωτικά οχήματα που δεν είχαμε ιδέα ότι υπάρχουν… Ειδικά με το 2ο πάθαμε πλάκα! [Βίντεο]


Οχήματα από τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο μέχρι και σήμερα. Με το 2ο θα μείνετε!!!
Και τωρα να ενα ΟΧΗΜΑ-ΤΕΡΑΣ

Φανταστείτε ένα στρατιωτικό όχημα που για την κίνησή του δεν έχει ούτε ρόδες, ούτε ερπύστριες!

Την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης τα στελέχη των στρατιωτικών επιχειρήσεων ήθελαν ένα όχημα για να ανακαλύπτει τις κάψουλες με τους κοσμοναύτες όταν αυτοί επέστρεφαν στην Γη. Συχνά οι κάψουλες προσγειώνονταν σε δύσβατα σημεία και μόνο ένα όχημα δίχως τροχούς και ερπύστριες θα μπορούσε να φτάσει και στο πιο ακραίο σημείο: το ZIL 29061 (Zovad imeni Likhachova) που για την κίνησή του ήταν εφοδιασμένο με δύο άξονες ελικοειδούς μορφής που μπορούσαν να περάσουν πάνω από οτιδήποτε και να το κάνουν αγνώριστο μια για πάντα!
[post_ad]H αλλαγή κατεύθυνσης μπορούσε να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα με την ταχύτερη ή πιο αργή περιστροφή του ενός από τους δύο κυλίνδρων. Το ZIL 29061 είχε μήκος κοντά στα 5 μέτρα, ζύγιζε 2 τόνους και μπορούσε να αναπτύξει ταχύτητα έως 45 km στο χιόνι και 16 km/h στο νερό. Ναι, η σχεδίασή του επέτρεπε το κάτω μέρος να λειτουργεί σαν καρίνα και το «σπείρωμα» των αξόνων σαν μία προπέλα από πλοίο!

Απίστευτα στρατιωτικά οχήματα που δεν είχαμε ιδέα ότι υπάρχουν… Ειδικά με το 2ο πάθαμε πλάκα! [Βίντεο] Reviewed by Live Tv on 11:42:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.