Μοναδικές εικόνες από το χιονισμένο εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στον Ψηλορείτη (φωτό)


Τα χιόνια κάλυψαν ακόμα και το εσωτερικό της εκκλησίας με τις φωτογραφίες να εντυπωσιάζουν.

Μαγευτικές εικόνες Χριστουγέννων βγαλμένες από παραμύθι κυριαρχούν στα Ανώγεια… που έχουν καλυφθεί από χιόνια και περιμένουν τους επισκέπτες της περιοχής να απολαύσουν το θέαμα.

Την ίδια μαγεία κρύβει και το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στον Ψηλορείτη που πραγματικά έχει παγώσει κι έχει καλυφθεί από χιόνια. Δεν είναι λίγες οι οικογένειες που πήραν σήμερα τα αυτοκίνητά τους, φόρεσαν τα ζεστά τους ρούχα και ξεκίνησαν για τ’ Ανώγεια προκειμένου ν’ απολαύσουν το χιονισμένο τοπίο.

Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος, Βασίλης Σμπώκος, τα μηχανήματα του δήμου έχουν ήδη πάρει φωτιά προκειμένου ν’ ανοίξουν οι δρόμοι για να μην ταλαιπωρηθούν οι πολυάριθμοι επισκέπτες. Την ίδια ώρα στον Ψηλορείτη κυριαρχούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ενώ όλα έχουν… παγώσει.
[post_ad]Μοναδικές είναι οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν από το δήμο Ανωγείων και δείχνουν το εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού που έχει κυριολεκτικά καλυφθεί από τα χιόνια!Πηγή

Μοναδικές εικόνες από το χιονισμένο εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού στον Ψηλορείτη (φωτό) Reviewed by Live Tv on 3:49:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.