Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του υπαλλήλου του ΕΚΑΒ που βρέθηκε πρώτος απ’ όλους στο σημείο του μοιραίου τροχαίου με θύμα τον Παντελή Παντελίδη .


Σύμφωνα με το Εθνος, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έδωσε κατάθεση η οποία περιλαμβάνεται στην ογκώδη δικογραφία για την υπόθεση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει για τις πρώτες εικόνες που αντίκρισε στο σημείο του δυστυχήματος: «Σε έλεγχο εντός του αυτοκινήτου είδα έναν άνδρα σε πρηνή θέση με τα πόδια στη θέση του οδηγού και το κεφάλι προς τη θέση του συνοδηγού πεσμένο προς το στήθος του και σε αφύσικη γωνία!».

Σε ό,τι αφορά τα όσα είδε εκτός του αυτοκινήτου, ο ίδιος ανέφερε: «Μαζί με ένα άλλο κύριο βγάλαμε έξω από το όχημα μία κοπέλα που ήταν στο πίσω κάθισμα η οποία μας είπε ότι λέγεται Μίνα καθώς φοβόταν μην ανατιναχτεί το όχημα».

Στην συμπληρωματική του κατάθεση το ίδιο πρόσωπο τονίζει: «Απεγκλώβισα την κοπέλα, η οποία φώναζε για κάποιον άντρα, και τότε είδα ένα ανδρικό κεφάλι ανάμεσα στα εμπρόσθια καθίσματα. Δεν μπορούσα να δω το σώμα του καθώς στην προσπάθεια μου να απεγκλωβίσω την κοπέλα δεν πρόσεξα προς ποιο σημείο ήταν στραμμένος. Η εκτίμηση μου λόγω και του καντράν ήταν ότι είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου. Άλλη μία κοπέλα βρισκόταν στην δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου όπως εγώ εισήλθα σε αυτό δηλαδή από την αριστερή του αυτοκινήτου.»
[post_ad]Από την άλλη, αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες υπογραμμίζει από τη δική του πλευρά: «Η μία κοπέλα μας έδωσε κατευθείαν κατάθεση την ίδια μέρα. Η άλλη που ήταν στην Εντατική όταν συνήλθε. Και οι δύο είπαν ποιος είναι ο οδηγός και ότι έτρεχε χωρίς να έχουν επικοινωνήσει μεταξύ τους! Οι καταθέσεις του συγκλίνουν και οι μετρήσεις έδειξαν ότι η ταχύτητα του οχήματος ήταν 118 χλμ. Είναι αδύνατον να είχαν μιλήσει πριν η Μίνα καταθέσει στις αρχές».

Ο ίδιος καταλήγει «από τις εξετάσεις DNA που έγιναν στο τιμόνι του αυτοκινήτου βρέθηκε ανθρώπινος ιστός μόνο του Παντελή Παντελίδη. DNA της Φρόσως βρέθηκε στην κολώνα του οδηγού γιατί όταν απεγκλωβίστηκε έχοντας τραύματα στο κεφάλι βγήκε από την πλευρά του οδηγού και όταν την τράβηξαν έμεινε αυτό σαν «σκούπισμα»».
via

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του υπαλλήλου του ΕΚΑΒ που βρέθηκε πρώτος απ’ όλους στο σημείο του μοιραίου τροχαίου με θύμα τον Παντελή Παντελίδη . Reviewed by Live Tv on 8:38:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.