Κατά τη γνώμη σας θα πρέπει τα παιδιά των προσφύγων να φοιτούν στα ελληνικά σχολεία;


Με αφορμή τα επεισόδια στο Πέραμα, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση, ότι «οι θρασύδειλοι τραμπουκισμοί δεν θα περάσουν, όπως δεν πέρασαν κι όσες φορές επιχειρήθηκαν στο παρελθόν». Το υπουργείο τονίζει πως πρέπει «να θεωρείται δεδομένο, ότι τα παιδιά των προσφύγων θα πάνε σχολείο», και προσθέτει, ότι σε κάθε ανάλογη ενέργεια επιβάλλεται να παρεμβαίνει ο εισαγγελέας.

Καθιστά επίσης σαφές με τον πιο απόλυτο τρόπο, ότι όλα τα παιδιά πηγαίνουν στο σχολείο ελεγμένα υγειονομικά. «Κανείς δεν δικαιούται να ισχυρίζεται ότι είχε έλλειψη ενημέρωσης κι αυτό να το χρησιμοποιεί ως πρόσχημα για ρατσιστικές συμπεριφορές», προσθέτει.

Τo tilestwra.com δημιούργησε μια διαδικτυακή δημοσκόπηση σχετικά με το εάν θα πρέπει τα παιδιά των προσφύγων να φοιτούν στα ελληνικά σχολεία. Ο στόχος μας είναι να ακουστούν όλες οι φωνές των ανθρώπων που θέλουν να εκφράσουν ελεύθερα την άποψη τους.
[post_ad]Η δημοσκόπηση είναι ανώνυμη και οι ψήφοι μετρούνται μόνο μια φορά. Μπορείτε να εκφράσετε την γνώμη σας επώνυμα στα σχόλια από κάτω. Η δημοσκόπηση θα προωθηθεί σε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του ελληνικού facebook για ένα μήνα, ώστε να συγκεντρωθούν όσες περισσότερες ψήφοι είναι δυνατόν.

Αφήστε την ψήφο σας από κάτω και κοινοποιήστε.


via

Κατά τη γνώμη σας θα πρέπει τα παιδιά των προσφύγων να φοιτούν στα ελληνικά σχολεία; Reviewed by Live Tv on 10:11:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.