Η νταντά συμπεριφερόταν παράξενα, τότε η οικογένεια έβαλε κρυφή κάμερα και δεν πίστευε τις εικόνες που αντίκρισε.


Kάθε γονιός θέλει να είναι σίγουρος ότι θα κάνει τη σωστή επιλογή του ανθρώπου που θα φροντίζει το παιδί του όσο εκείνος λείπει από τη δουλειά, είτε πρόκειται για μια babysitter που φυλάει το νεογέννητο μέλος της οικογένειας είτε για εκείνην που προσέχει το 10χρονο παιδί του.

Κάποιοι γονείς περνάνε τις υποψήφιες νταντάδες από εξαντλητικές συνεντεύξεις και ψάχνουν εξονυχιστικά για συστάσεις από προηγούμενες οικογένειες, ώστε να είναι σίγουροι ότι έχουν κάνει τη σωστή επιλογή, αλλά ποτέ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουροι κι ίσως μάλιστα καταλήξουν να ζήσουν τον εφιάλτη που έζησε αυτή η οικογένεια.

Στο βίντεο που θα δείτε, το οποίο δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2016 βλέπουμε κάτι που δεν μπορούμε να πιστέψουμε. Η αστυνομικός Desiree LaBlanc έψαχνε μια καλή νταντά για το κοριτσάκι της που ήταν ακόμα μωρό κι ήταν χαρούμενη που μια οικογενειακή φίλη της πρότεινε την 28χρονη Christina Williamson, που είχε δικό της χώρο φύλαξης παιδιών στην περιοχή.

Η LaBlanc συμπάθησε την Williamson, έτσι αποφάσισε να την εμπιστευτεί για να προσέχει το παιδί της την ημέρα. Μάλιστα, η νταντά υπήρξε πολύ συνεπής κι έστελνε συνεχώς φωτογραφίες του παιδιού στη μητέρα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενημερώνοντάς την για την παραμικρή γραντζουνιά. Πώς θα μπορούσε να φανταστεί κανείς τι κρυβόταν πίσω από μια τόσο γλυκιά συμπεριφορά;
Μια μέρα στη δουλειά, η LaBlanc έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον προϊστάμενό της που έλεγε ότι έπρεπε να πάρει την κόρη της από την Williamson.

Η LaBlanc το έκανε και λίγο μετά ανακάλυψε την φριχτή αλήθεια: το κοριτσάκι της ήταν θύμα κακοποίησης από την νταντά.
Πριν μάθει τα νέα η μητέρα, ο σύζυγος της Williamson είχε αρχίσει να υποπτεύεται ότι η συμπεριφορά της γυναίκας του προς τα παιδιά ήταν περίεργη και αποφάσισε να βάλει κάμερες παρακολούθησης στο σπίτι. Σοκαρίστηκε, όταν είδε στο βίντεο τη γυναίκα του να πετάει τα παιδιά, να βάζει στο στόμα τους ρούχα και να τα αφήνει μόνα στο σπίτι.
[post_ad]Παρέδωσε αμέσως το βίντεο στην αστυνομία και η γυναίκα του καταδικάστηκε σε 5 χρόνια φυλάκισης. Ευτυχώς, όλα τα παιδιά ήταν καλά και η είδηση έκανε τους γονείς ακόμα πιο επιφυλακτικούς και προσεκτικούς όσον αφορά στη διαδικασία επιλογής νταντάς.

Η νταντά συμπεριφερόταν παράξενα, τότε η οικογένεια έβαλε κρυφή κάμερα και δεν πίστευε τις εικόνες που αντίκρισε. Reviewed by Live Tv on 3:44:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.