Λιαργκόβας: Πάμε σε τέταρτο μνημόνιο ή Grexit


«Αν είχε κλείσει η αξιολόγηση πέρσι με τα τότε δεδομένα, δεν θα χρειαζόταν να ληφθεί κανένα πρόσθετο μέτρο, γιατί η οικονομία θα είχε πάρει θετικά μηνύματα», εκτίμησε ο Παναγιώτης Λιαργκόβας, προσθέτοντας πως «αν δεν υπάρξει τέταρτο μνημόνιο, μιλάμε για έξοδο της χώρας από το ευρώ».

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής τόνισε πως «όσο καθυστερούμε τόσο βαραίνει το κλίμα και τόσο πιο απαιτητικοί γίνονται οι πιστωτές».

«Η καθυστέρηση της ανάκαμψης της οικονομίας έχει κοστίσει 2-3 δισ. ευρώ», είπε χαρακτηριστικά.
[post_ad]Σχολιάζοντας την τριμηνιαία έκθεση του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής για την πορεία της ελληνικής οικονομίας που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, ο επικεφαλής του γραφείου προϋπολογισμού της Βουλής υπογράμμισε ότι αν δεν κλείσει η αξιολόγηση μέχρι στις 20 Φεβρουαρίου δεν θα υπάρξει ο χρόνος για να γίνουν οι προπαρασκευαστικές ενέργειες για την δοκιμαστική έξοδο της Ελλάδας στις αγορές εντός του 2017. Γεγονός που, όπως εκτίμησε, θα οδηγήσει το 2018 με τη λήξη του προγράμματος σε ανάγκη νέου δανεισμού.

«Αν δεν υπάρξει τέταρτο μνημόνιο τότε μιλάμε για το απευκταίο σενάριο της εξόδου από τη ζώνη του ευρώ», κατέληξε ο κ. Λιαργκόβας.
via

Λιαργκόβας: Πάμε σε τέταρτο μνημόνιο ή Grexit Reviewed by Live Tv on 1:20:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.