Αλογα Πίνδου Εγκλωβισμένα Στο Χιόνι ...Σώθηκαν Απο Την ΕΜΑΚ [photos+video]


Μια επιχείρηση της 5ης ΕΜΑΚ  πέρα  απο τα συνηθισμένα έλαβε  χώρα σήμερα το πρωί στα ορεινά της Αρτας και συγκεκριμένα στη Σκουληκαριά ,στο όρος Γάβρογο.

Με τις μέρες να περνούν και τα άλογα να παραμένουν εγκλωβισμένα ,ο ιδιοκτήτης τους απευθύνθηκε στον Δήμαρχο του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη  κ.Περικλή Μίγδο ζητώντας τη βοήθειά του.
Η κινητοποίηση του δημάρχου υπήρξε άμεση και  μετά απο  πρωτοβουλία της Πολιτικής
Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου ,σήμερα νωρίς το πρωί άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ ξεκίνησαν με το ερπυστριοφόρο όχημα απο τα Ιωάννινα για μια  δύσκολη επιχείρηση που στέφθηκε ,χάρη στην μεγάλη εμπειρία τους  ,με απόλυτη επιτυχία !

Δήμαρχος ,ιδιοκτήτης των αλόγων και ντόπιοι συνόδεψαν τους άνδρες της 5ης ΕΜΑΚ στο βουνό και καπως έτσι το "ταξίδι" διάσωσης ξεκίνησε!
[post_ad]
Τα 20 άλογα που πάλεψαν με το κρύο και την ασιτία αρκετών ημερών εντοπίστηκαν σώα σκορπώντας χαμόγελα σε όλους και πρωτίστως στον ιδιοκτή τους ,που αφού τα τάϊσε τα οδήγησε στη συνέχεια σε περιφραγμένο χώρο ,ώστε να είναι ασφαλή .

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι με τον ιδιοκτήτη των αλόγων κ.Παναγιώτη Καπούλα και τον Δήμαρχο του Δήμου Γεωργίου Καραισκάκη ,κ.Περικλή Μίγδο να ευχαριστούν θερμά όλες τις αρμόδιες Αρχές που με την άμεση κινητοποίησή τους και τον άψογο συντονισμό τους έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα !


Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Αλογα Πίνδου Εγκλωβισμένα Στο Χιόνι ...Σώθηκαν Απο Την ΕΜΑΚ [photos+video] Reviewed by Live Tv on 11:36:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.