Tην άμυνα της Γερμανίας πληρώνουν οι ΗΠΑ και η Ελλάδα. Έχει δίκιο ο Τραμπ.


Η Γερμανία παριστάνει το «μοντέλο ανάπτυξης» και χρηστής διαχείρισης, ενώ άλλοι πληρώνουν τα κερατιάτικα. Αυτή την αλήθεια θύμισε ο Τραμπ στην χθεσινή του ομιλία. Ότι δεν θα πληρώνει η Αμερική για να έχει άμυνα η Γερμανία, βάζοντας τέλος στην χρήση…του ΝΑΤΟ ως γερμανικό στράτευμα.  Για να κάνει την Γερμανία την απάνθρωπη πολιτική της όπως είδαμε στην Γιουγκοσλαβία.

Αυτό άλλωστε είχε τονίσει και ο Έλληνάς ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος όταν θύμισε στους θεσμούς και τον Ομπάμα ότι το ήμισυ του Ελληνικού χρέους, αφορά τις δαπάνες άμυνας!
[post_ad]Μα στ’ αλήθεια, η μικρή Ελλάδα, φυλά τα σύνορα της Ευρώπης! Μόνη, χωρίς βοήθεια φέρει αυτο το δυσβάσταχτο και άδικο κόστος, για να ευημερούν οι «ανεπτυγμένοι»!

Απλά θα υπενθυμίσουμε ότι πολύ πρόσφατα η Γερμανία επιχείρησε να ανοίξει κοινό ταμείο άμυνας που βέβαια είχε ως σκοπό την προάσπιση των χωρών της Βαλτικής και δεν κατάφερε να μαζέψει ούτε πέντε δις από όλη την Ευρώπη!

 Για να μην θυμηθούμε αντίθετα τα δισεκατομμύρια προς την Γερμανία από την πώληση πολεμικού υλικού με σκανδαλώδεις συμβάσεις. Ήλθε τώρα η ώρα να πληρώσουν.
olympia.gr

Tην άμυνα της Γερμανίας πληρώνουν οι ΗΠΑ και η Ελλάδα. Έχει δίκιο ο Τραμπ. Reviewed by Live Tv on 2:52:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.