Ανώνυμος δωρητής γεμίζει με ιατρικά μηχανήματα το «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου


Άγνωστος ευεργέτης που προτιμά να διατηρεί την ανωνυμία του, έχει προσφέρει στο νοσοκομείο του Βόλου δωρεές ύψους 250.000 ευρώ.

Ανώνυμος δωρητής χάρισε 5 καρδιογράφους στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου Βόλου.

Κάτοικος του Βόλου που προτιμά να διατηρεί την ανωνυμία του, έχει προβεί το τελευταίο διάστημα σε σημαντικές δωρεές στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», ο «άγνωστος ευεργέτης» έχει προχωρήσει, μέχρι στιγμής στη δωρεά 11 υπερσύγχρονων μηχανημάτων αιμοκάθαρσης στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, ενός πλήρως εξοπλισμένου καρδιολογικού υπερηχοτομογράφου, αναγκαίου εξοπλισμού για την έναρξη της λειτουργίας Εργαστηρίου Βηματοδότησης στο νοσοκομείο (2 πλήρες σετ χειρουργικών εργαλείων και είδη ατομικής ακτινοπροστασίας) και ενός κυτταροστατικού θαλάμου παρασκευής διαλειμμάτων για τους καρκινοπαθείς.
[post_ad]Η νέα του δωρεά αφορά 5 τελευταίας τεχνολογίας καρδιογράφους, αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες Υγείας που παρέχονται στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου της πόλης.

Συνολικά υπολογίζεται πως η οικονομική συνεισφορά του «ανώνυμου δωρητή» στο «Αχιλλοπούλειο» ξεπερνά τις 250.000 ευρώ, συμβάλλοντας σημαντικά στην ενίσχυση με μηχανολογικό εξοπλισμό σύγχρονης τεχνολογίας σε νευραλγικές κλινικές του νοσοκομειακού ιδρύματος. 

Ανώνυμος δωρητής γεμίζει με ιατρικά μηχανήματα το «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου Reviewed by Live Tv on 11:21:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.