Ξερίζωσε τα μαλλιά της κοπέλας του και έβαλε τον σκύλο του να την κατασπαράξει. Δείτε ΓΙΑΤΙ το έκανε...


Ένας άντρας από το Κεντάκι των ΗΠΑ βρέθηκε ένοχος καθώς έκοψε το δέρμα του κεφαλιού με μαχαίρι και έβαλε το σκύλο του ράτσας πιτ μπουλ να της επιτεθεί, καθώς την ζήλευε παθολογικά.

Σύμφωνα το δικαστήριο, στις 14 Σεπτεμβρίου 2015, ο 31χρονος Zachary Gross πέρασε μια ώρα χτυπώντας και βασανίζοντας την Marilyn Stanley. Η κακοποίηση συμπεριλάμβανε χρήση μαχαιριού, όπου αφαίρεσε το μεγαλύτερο μέρος του δέρματος του κεφαλιού της και έδωσε εντολή στο πιτ μπουλ του να της επιτεθεί.  Το ζώο μάσησε ένα μέρος του αυτιού της κοπέλας.

Στη συνέχεια, ο Gross έβαλε το κομμένο σκαλπ της Stanley σε μια πλαστική σακούλα και την πήγε με το αυτοκίνητο στο σπίτι της μητέρας της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί ανακάλυψαν ότι το 80% της επιφάνειας του δέρματος της κεφαλής είχε αφαιρεθεί.

Η μύτη της είχε σπάσει και τα μάτια της είχαν πρηστεί υπερβολικά.

Όταν η Stanley μπόρεσε να μιλήσει στην αστυνομία, δήλωσε ότι πριν την επίθεση του σκύλου, ο Gross της έριξε στο πρόσωπο 6 γροθιές και την κλώτσησε στη κοιλιά.
Σύμφωνα με τον συνήγορο του Gross, ο πελάτης του ξέσπασε μια έκρηξη οργής και ζήλιας, όταν είδε έναν άλλον άντρα στο Facebook να ανεβάζει στη σελίδα της μια φωτογραφία της με τον γιο της σε πάρκο.
[post_ad]Αφού ακινητοποίησε την Stanley στο πάτωμα και έκοψε το μεγαλύτερο μέρος του σκάλπ της, της είπε: «Είσαι καραφλή τώρα. Ποιος θα σε θέλει τώρα;»

Ο συνήγορος του Gross κατηγόρησε την Stanley ότι έβγαλε ένα μαχαίρι, όπως και ότι τα τραύματα στο σκαλπ προέρχονται από το πιτ μπουλ, που της έσκισε και το αυτί.
Στην κατάθεσή της, η Stanley ανέφερε ότι δεν θυμόταν τον Gross να της κόβει το σκαλπ, αλλά ένας χειρουργός κατέθεσε στο δικαστήριο ότι προκλήθηκε από μαχαίρι. Το δικαστήριο σε λιγότερο από 2 ώρες έκρινε ένοχο τον Gross, και η ποινή φυλάκισης μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 20 χρόνια.

Ξερίζωσε τα μαλλιά της κοπέλας του και έβαλε τον σκύλο του να την κατασπαράξει. Δείτε ΓΙΑΤΙ το έκανε... Reviewed by Live Tv on 5:05:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.