Ασύλληπτη τραγωδία: 15χρονος αυτοκτόνησε μετά από καβγά με τους γονείς του


Συντετριμμένοι είναι οι γονείς του 15χρονου Keelan Groves από τη Βρετανία

O 15χρονος και ο μικρότερος αδερφός του είχαν κάνει συμφωνία με τους δικούς τους να αφήνουν τα κινητά τους σε άλλο δωμάτιο πριν πέσουν για ύπνο ώστε να μην ξενυχτούν παίζοντας με αυτά.

Ωστόσο, ο Keelan πήγε αργά κάτω και γύρισε στο δωμάτιό του με το κινητό, το επόμενο πρωινό μάλωσε με τους γονείς του και αργότερα του κατέσχεσαν το κινητό στο σχολείο.

Το βράδυ ζήτησε συγγνώμη από τη μητέρα του Julie και αργότερα τον βρήκαν κρεμασμένο στο δωμάτιό του στο Lancashire.
[post_ad]Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο αλλά πέθανε δύο μέρες μετά. Σε έρευνα για τον θάνατό του ο δικαστής είπε ότι ο θάνατός του επήλθε από παρορμητική πράξη.

«Είχαμε μια συμφωνία με τα παιδιά να αφήνουν τα κινητά τους μα φορτίζουν τις καθημερινές πριν πέσουν για ύπνο. Αυτό για να μην παίζουν όλη νύχτα. Η συμφωνία ήταν εδώ και χρόνια και δεν είχαν υπάρξει προβλήματα. Η μητέρα του έστειλε μήνυμα στον Keelan ότι είναι στιγμή να φέρει το κινητό του κάτω και θα το έκανε. Και οι δύο γιοι μας τηρούσαν τον κανόνα» δήλωσε ο πατέρας του Darren.

Ασύλληπτη τραγωδία: 15χρονος αυτοκτόνησε μετά από καβγά με τους γονείς του Reviewed by Live Tv on 9:41:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.