Ελεύθερος ο παππούς που πυροβόλησε τους δύο ληστές στη Γλυφάδα


Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 88χρονος (φωτό) απόστρατος αξιωματικός του Λιμενικού…

…ο οποίος άνοιξε πυρ κατά των δύο ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι του στη Γλυφάδα το πρωί της Τρίτης και τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι τον έναν.

Ο ηλικιωμένος, σε βάρος του οποίου είχε ασκηθεί κακουργηματική δίωξη για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της παράνομης οπλοκατοχής, της παράνομης οπλοχρησίας και της ψευδορκίας, υποστήριξε στις εξηγήσεις που έδωσε στον δικαστικό λειτουργό ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τους ληστές.
[post_ad]«Πυροβόλησα γιατί φοβήθηκα για την ίδια μου τη ζωή, όταν είδα τους δύο νεαρούς να μπαίνουν στο σπίτι μου» εξήγησε ο 88χρονος κατηγορούμενος και περιέγραψε πώς οι εισβολείς τον άρπαξαν με τη βία από την αυλή όπου βρισκόταν και τον υποχρέωσαν να μπει στο σπίτι για να τους δώσει χρήματα και τιμαλφή.

Την ίδια ώρα, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία και στους δύο δράστες, έναν 28χρονο Αλβανό και έναν 18χρονο Ελληνα, οι οποίοι συνελήφθησαν λίγο μετά το συμβάν, όταν πήγαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ντέμη Ντάβαρη

Ελεύθερος ο παππούς που πυροβόλησε τους δύο ληστές στη Γλυφάδα Reviewed by Live Tv on 7:07:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.