Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε νεαρό που πουλούσε κουλούρια έξω από εκκλησία της Έδεσσας


Μετά από μια οργανωμένη επιχείρηση της αστυνομίας της Έδεσσας,άνδρες της κατάφεραν να προξενήσουν καίριο πλήγμα κατά του κυκλώματος του παρεμπορίου και των πλανόδιων πωλητών του.

Έτσι λοιπόν,αργά εχθές το βράδυ μετά από συντονισμένη επιχείρηση έπιασαν έναν νεαρό,ο οποίος πουλούσε μεγάλη ποσότητα κουλουριών,χωρίς να διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Τα κουλούρια προφανώς έχουν κατασχεθεί από τις αρχές ως αποδεικτικό στοιχείο φοροδιαφυγής ,αλλά ο κίνδυνος να μπαγιατέψουν και να χαθούν πολύτιμα στοιχεία για την υπόθεση είναι ορατός.

Να σημειώσουμε,ότι στον νεαρό επιβλήθηκε πρόστιμο αξίας 200 ευρώ και στον προμηθευτή του πρόστιμο αξίας 300 ευρώ.
[post_ad]Να σημειώσουμε επίσης,ότι στον νεαρό πολύ πιθανό να του επιβληθεί και η ποινή της ”ισοβίου”απομάκρυνσής του από τις εισόδους των εκκλησιών αφού είναι πιθανόν να διαπράξει πάλι το ίδιο αδίκημα στο μέλλον.
Ανακουφισμένη η Μητρόπολη της Έδεσσας,αφού πια οι είσοδοι των εκκλησιών είναι άνετα προσβάσιμες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το Υπουργείο οικονομικών ετοιμάζεται να απονείμει τα εύσημα σε όλους όσους κατέστειλαν το παρεμπόριο κουλουριών.
Μετά από όλα αυτά,σίγουρα θα πρέπει να συγχαρούμε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία.!
Πηγή: edessaika.gr

Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε νεαρό που πουλούσε κουλούρια έξω από εκκλησία της Έδεσσας Reviewed by Live Tv on 12:44:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.