Ανακοινώθηκε επίσημα η αιτία θανάτου του Στέλιου Σκλαβενίτη


Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το νοσοκομείο Υγεία αναφορικά με τον αιφνίδιο θάνατο του επιχειρηματία Στυλιανού Σκλαβενίτη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «ο Στυλιανός Σκλαβενίτης προσήλθε εκτάκτως στα Εξωτερικά Ιατρεία του ΥΓΕΙΑ στις 31/03/2018 και ώρα 22:00 μ.μ. λόγω οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας.

Μεταφέρθηκε άμεσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) όπου διεγνώσθη σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) επί εδάφους λοίμωξης από τον ιό της γρίπης τύπου Β».

«Παρά την φαρμακευτική και μηχανική υποστήριξη, ανέπτυξε σύνδρομο πολυοργανικής ανεπάρκειας και κατέληξε λόγω ενδοπνευμονικής αιμορραγίας στις 07:18 π.μ. της επόμενης ημέρας» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
[post_ad]Ο Στέλιος Σκλαβενίτης, ηλικίας 52 ετών δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας, ωστόσο από την περασμένη Πέμπτη νοσηλευόταν σε νοσοκομείο εξαιτίας γρίπης με την οποία διαγνώστηκε.

Το σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS – Acute Respiratory Distress Syndrome) δεν επιτρέπει στους πνεύμονες να λειτουργήσουν σωστά, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του ατόμου.

Μπορεί να προκληθεί από τραυματισμό στο τοίχωμα του τριχοειδούς, από κάποια νόσο ή τραυματισμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το τοίχωμα να γίνει διαρρέον, με αποτέλεσμα τη συσσώρευση υγρών και την κατάρρευση των αεροθυλάκων, εμποδίζοντας τους πνεύμονες να ανταλλάξουν οξυγόνο και διοξείδιο του άνθρακα.
[kathimerini]

Ανακοινώθηκε επίσημα η αιτία θανάτου του Στέλιου Σκλαβενίτη Reviewed by Live Tv on 2:47:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.