Στην Καλαμπάκα κηδεύεται η οικογένεια Κοκκινίδη που ξεκληρίστηκε στο Μάτι


Με πληροφορίες από newsit.gr Πέντε άνθρωποι από την ίδια οικογένεια χάθηκαν μαζί στη φωτιά. Το ζευγάρι, τα δυο παιδάκια και η μητέρα του σεφ Παναγιώτη Κοκκινίδη βρήκαν φρικτό θάνατο στο οικόπεδο, όπου παγιδεύτηκαν συνολικά 26 ψυχές στο Μάτι.

Ο σεφ Παναγιώτης Κοκκινίδης βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του στο Μάτι. Άφησε την τελευταία του πνοή προσπαθώντας να ξεφύγει από τις φλόγες και ενημερώνοντας τις πρώτες ώρες τους διαδικτυακούς του φίλους με βίντεο και αναρτήσεις για την εξέλιξη της πύρινης λαίλαπας.
[post_ad]Ο Πάνος Κοκκινίδης εγκλωβίστηκε και έχασε τη ζωή του στο οικόπεδο – νεκροταφείο μαζί με τη γυναίκα του Άννυ, τα δύο ανήλικα παιδιά του, την μητέρα του αλλά και άλλους 21 ανθρώπους…
Στην Καλαμπάκα οι κηδείες 

Την Τετάρτη, 1η Αυγούστου 2018 και ώρα 12 μ, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καλαμπάκας, θα τελεστεί η Εξόδιος Ακολουθία των Παναγιώτη Κοκκινίδη, Κασσιανής (Άννυ) Σπανού, Γεωργίου και Δημήτρη Κοκκινίδη και Πιπίνας Κοκκινίδη.Επιθυμία των συγγενών της οικογένειας την οποία και απευθύνουν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είναι να απέχουν αυτά από οιαδήποτε κάλυψη της τελετής, σεβόμενα το πένθος τους. 

Στην Καλαμπάκα κηδεύεται η οικογένεια Κοκκινίδη που ξεκληρίστηκε στο Μάτι Reviewed by Live Tv on 10:16:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.