Οι Αυριανοί Υπαξιωματικοί, Σπουδαστές της ΣΜΥ ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και σείεται ο τόπος


Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη στην τελετή ορκωμοσίας των πρωτοετών Σπουδαστών Τάξης 2021 «Επχίας (ΠΖ) Δημήτριος Ίτσιος» της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής, στα Τρίκαλα.

Ο Αρχηγός, στο χαιρετισμό που απηύθυνε, μεταξύ άλλων:

– Συνεχάρη τους πρωτοετής Σπουδαστές, για την επιλογή τους να καταταχθούν στη Σχολή. Τους προέτρεψε να διακατέχονται με αισιοδοξία, χαμόγελο και καρτερία, για να ξεπερνούν όλες τις καθημερινές δυσκολίες, υπηρεσιακές ή προσωπικές.

– Τόνισε, ότι διάλεξαν έναν ωραίο αλλά απαιτητικό δρόμο, να υπηρετήσουν ένα υψηλό λειτούργημα, αυτό του Έλληνα Στρατιωτικού, γεγονός που πρέπει να τους γεμίζει με υπερηφάνεια και τιμή.

– Τους προέτρεψε, κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους, να επιδιώξουν τη συνεχή μάθηση και αυτοβελτίωσή τους, να καλλιεργήσουν και να αναπτύξουν την κριτική τους αντίληψη, τη δημιουργική σκέψη και την πειθαρχημένη πρωτοβουλία, εκμεταλλευόμενοι την Ακαδημαϊκή και

Στρατιωτική εκπαίδευση που θα τους παρέχει η Σχολή.
– Να εργάζονται με πάθος, να σκέπτονται δημιουργικά και πρωτότυπα, χρησιμοποιώντας την έμπνευση και τη φαντασία τους, εντυπωσιάζοντας τους εαυτούς τους και τους εκπαιδευτές τους.
– Τόνισε την ανάγκη να καταστούν κοινωνοί της δημιουργικότητας και της καινοτομίας, για έναν νέο τρόπο σκέψης που να ευνοεί τον πειραματισμό, την απρόσκοπτη επικοινωνία και την συνεχή ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας.
– Τέλος, τους ευχήθηκε να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους με επιτυχία και να έχουν καλή σταδιοδρομία στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων.
[post_ad]Ορκίστηκαν συνολικά 167 Σπουδαστές, εκ των οποίων 14 από την Κύπρο.
Στην τελετή, παρέστησαν πολιτικές, πολιτειακές και θρησκευτικές αρχές της περιοχής, αντιπροσωπείες από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, καθώς επίσης συγγενείς και φίλοι των Πρωτοετών Σπουδαστών.

Δείτε βίντεο του kranosgr από την τελετή
Οι Αυριανοί Υπαξιωματικοί, Σπουδαστές της ΣΜΥ ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και σείεται ο τόπος Reviewed by Live Tv on 7:28:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.