«GNET Σερρών: Το απόλυτο Gaming Station.»


Τα e-sports έχουν πλέον γίνει κομμάτι της ζωής εκατομμυρίων ανθρώπων. Καθημερινά διοργανόνωνται μεγάλα τουρνουά με έπαθλα που φτάνουν και τα 10 εκατομμύρια  ευρώ.

Οι gamers πλέον είναι επαγγελματίες και η εποχή που το gaming γίνεται επάγγελμα είναι εδώ.

Τα ίντερνετ καφέ προσφέρουν ένα περιβάλλον στο οποίο ο απλός gamer βρίσκει όλες τις ανέσεις και την τεχνολογία που χρειάζεται για να ανέβει επίπεδο.  Ταχύτατοι επεξεργαστές, «θηρία» κάρτες γραφικών, μεγάλες οθόνες και περιφερειακά τελευταίας τεχνολογίας απο τα μεγαλύτερα brands γίνονται η αφετηρία  για ενα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο του gaming.


Εμείς σας παρουσιάζουμε το GNET Σερρών. 

To GNET Σερρών ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2008 και γρήγορα ανέβηκε στην κορυφή. Η άριστη εξυπηρέτηση, η τεχνογνωσία και η ποικιλία σε προϊόντα και σε υπηρεσίες το κρατάνε στην πρώτη θέση 10 χρόνια μετά. 

Που θα παίξετε:

Σε υπολογιστές με επεξεργαστή Intel i5 8600k, μνήμη RAM 16Gb  στα 3200hz, κάρτα γραφικών  GTX 1060 με μνήμη 6Gb και σκληρό δίσκο SSD. Οι οθόνες Samsung 27'' CURVED στα 144hz 2K με 1 ms απόκριση, η ταχύτητα 200mbps optic fiber και τα περιφερειακά Razer και Coolermaster συνθέτουν το απόλυτο Gaming περιβάλλον.
   
Για τους λάτρεις των console games το PS4 pro στην Samsung 50’’ 4k ΤV θα γίνει το αγαπημένο τους μέρος.
Που θα καθίσετε:

Διαλέξτε arena ανάμεσα σε Razer και  Coolermaster και καθίστε σε επαγγελματικές καρέκλες AK racing Nitro για ατελείωτες ώρες gaming χωρίς σωματική κούραση. Στον εξωτερικό χώρο  θα βρείτε σαλονάκια για να απολαύσετε τον καφέ σας ή απλά το διάλειμμα σας από το gaming .
Tι θα πιείτε:

Καφέ Bristot bean classic, Bristot 100% Arabica και τεράστια ποικιλία σε ροφήματα, αναψυκτικά και χυμούς. Επίσης θα βρείτε τα Limited Edition ενεργειακά ποτά MONSTER σε διάφορες γεύσεις καθώς και άλλα μεγάλα brands των energy drinks.
Που θα το βρείτε:

Στην οδό Δυτικής Θράκης 31, ανοιχτά κάθε μέρα 24 ώρες.
Στην σελίδα του στο Facebook,  www.facebook.com/GnetSerres .


«GNET Σερρών: Το απόλυτο Gaming Station.» Reviewed by Live Tv on 3:22:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.