Έκρυψε πλαστά χαρτονομίσματα και ναρκωτικά στον κόλπο της και τον πρωκτό της.


Η αναζήτηση οδήγησε στην ανακάλυψη 890 δολάριων σε πλαστά χαρτονομίσματα, και πολλά άλλα πράγματα ...

Στις 11 Δεκεμβρίου στην Αλάσκα (ΗΠΑ), η Chelsea Sperry,31 ετών, πήγε σε ένα βιβλιοπωλείο με το φίλο της. Όταν πήγε στο ταμείο για να πληρώσει τις αγορές πλήρωσε με ένα ψεύτικο δολάριο των 100 και αμέσως αποφάσισε να φύγει με το αυτοκίνητο της.

Αμέσως ο βιβλιοπώλης κάλεσε την αστυνομία που ήρθε αμέσως στο σημείο. Η νεαρή γυναίκα οδηγείται απευθείας στο σωφρονιστικό κέντρο Fairbanks. Αλλά εκεί ο φύλακας αποκάλυψε ότι την είδε να κάνει κάποιος περίεργες κινήσεις στον κόλπο της.

Μια σάρωση σώματος πραγματοποιήθηκε κατόπιν του κρατούμενου και την ετυμηγορία, χωρίς προσφυγή: η νεαρή γυναίκα έκρυβε  έξι  χαρτονομίσματα ων $ 100 , τρία των 50 και επτά χαρτονομίσματα των 20, όλα στον κόλπο της! Στον πρωκτό της είχε επίσης ένα χαρτονομίσματα των  δέκα δολαρίων.
[post_ad]Δεν σταμάτησε εδώ η νεαρή γυναίκα στην οποία βρήκαν και δύο σακουλάκια μεθαμφεταμίνης, μια τσάντα με επτά χάπια θειικής μορφίνης, αλλά και δύο σακουλάκια που περιείχαν μια  "καφέ κολλώδης ουσία» που βρέθηκε  θετική με ηρωίνη . Τέλος, ο αξιωματικός ο οποίος ηγήθηκε της ανασκαφής γέμισε μια διαφανή πλαστική σακούλα με αλλά 40 μικρότερα πραγματάκια…

Όσο αναφορά τις κατηγορίες,  χρεώθηκε με πλαστογραφία, κατοχή ναρκωτικών και οδήγηση χωρίς έγκυρη άδεια. Ήταν σε θέση να ανακτήσει την ελευθερία της με την πληρωμή  των 5.000 δολαρίων. Αλλά αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είναι το μέγεθος του κόλπου της.

Έκρυψε πλαστά χαρτονομίσματα και ναρκωτικά στον κόλπο της και τον πρωκτό της. Reviewed by Live Tv on 5:47:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.