«Ζευς»: Το ελληνικό F-16 που είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης!


Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» μπορεί να υπερηφανεύεται όχι μόνο για τις εντυπωσιακές ικανότητες των πιλότων της, αλλά και για το εξίσου εντυπωσιακό σχέδιο που κοσμεί το αεροσκάφος F-16C Block 52+ που χρησιμοποιούν για τις επιδείξεις τους.
Η ομάδα «Ζευς» για πρώτη φορά δίνει στη δημοσιότητα εικόνες από το παρασκήνιο του πώς βάφτηκε στα ελληνικά χρώματα το F-16 της, με ένα σχέδιο το οποίο βραβεύτηκε τον περασμένο Ιούλιο στο Royal International Air Tattoo.

Πίσω από το αριστοτεχνικό αυτό σχέδιο βρίσκονται οι Δημήτρης Παλάσσης και Αλέξης Κοντίβελης. Σε συνεργασία με στελέχη της Αεροπορίας, ο Κοντίβελης δημιούργησε το σχέδιο και ο Παλάσσης, με τη βοήθεια ειδικών της Αεροπορίας, μεταμόρφωσε το F-16 σε έργο τέχνης.
[post_ad]«Στόχος μας ήταν να αγγίξουμε τις καρδιές των απλών ανθρώπων», δηλώνει στο argunners.com ο Αλέξης Κοντίβελης και προσθέτει: «Ένα αεροσκάφος είναι ένα ιπτάμενο μηχάνημα, και οι πιλότοι και το προσωπικό εδάφους δίνουν την καρδιά τους και την ψυχή τους, κάνοντάς το μοναδικό».

Στις φωτογραφίες, που δημοσιεύονται για πρώτη φορά στο argunners.com, παρακολουθούμε ολόκληρη τη διαδικασία της μεταμόρφωσης αυτής:

Πηγές: argunners, mononews

«Ζευς»: Το ελληνικό F-16 που είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης! Reviewed by Live Tv on 5:30:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.