Ερχεται το χειρότερο ψύχος της 20ετίας στην Ευρώπη, πότε φτάνει στην Ελλάδα


Αντιμέτωπη με τις σφοδρότερες χιονοπτώσεις της τελευταίας εικοσαετίας θα βρεθεί ολόκληρη η Ευρώπη. Μετεωρολόγοι έχουν ονομάσει τον επερχόμενο χιονιά, «THE BIG ONE».

Μοντέλα πρόβλεψης καιρού θέλουν μετά τις 11-12 Ιανουαρίου, ο ισχυρότερος χιονιάς των τελευταίων 20 ετών, να χτυπάει μεγάλο μέρος της βόρειας, κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης, με χιονοθύελλες και ψύχος μέχρι και σε μηδενικά υψόμετρα.
[post_ad]Τμήματα της κακοκαιρίας και του ψύχους θα έρθει και στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με τις προβλέψεις θα φτάσει έως και στην Αθήνα μετά τις 18-19 Ιανουαρίου.

Όπως αναφέρει το greek-weather.org, το ψύχος θα εισβάλλει μετά τις 15-16 Ιανουαρίου σε όλη την Ελλάδα με χιόνια αρχικά στη βόρεια χώρα τα οποία θα είναι ιδιαίτερα πυκνά, ενώ μετά τις 18 του μήνα, η χιονόπτωση θα φτάσει μέχρι τη Στερεά Ελλάδα και τον νομό Αττικής.

Η Ευρώπη θα γίνει βόρειος πόλος με θερμοκρασίες και κάτω των -20 βαθμών Κελσίου ακόμα και σε πεδινές περιοχές και όλα θα ασπρίσουν από το χιόνι…

Πηγή: tribune.gr

Ερχεται το χειρότερο ψύχος της 20ετίας στην Ευρώπη, πότε φτάνει στην Ελλάδα Reviewed by Live Tv on 11:06:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.