Τον Έπιασε να τραβάει Φωτογραφίες κάτω από την Φούστα της. Δείτε ΤΙ τον Έβαλε να Κάνει!


Στο μετρό μπορείς να είσαι σίγουρος για λίγα πράγματα. Πρώτον, αν ένα βαγόνι είναι άδειο, είναι άδειο για κάποιο λόγο: ο κλιματισμός δεν λειτουργεί ή κάποιος έκανε την ανάγκη του εκεί μέσα και μυρίζει. 

Πάντα υπάρχουν κάποιοι που κάνουν ακροβατικά προσπαθώντας να κλέψουν μερικά χαρτονομίσματα.

Όπως επίσης, υπάρχει κάτι στο μετρό που τραβάει τους ανώμαλους. Από επιδειξίες, μέχρι παράξενους τύπους που στριμώχνουν κοπέλες, το μετρό είναι γεμάτο με το κατακάθι της κοινωνίας. Αλλά δεν την γλιτώνουν πάντα.

Μερικές φορές παίρνουν αυτό που τους αξίζει. Όπως αυτός ο τύπος που έβγαζε φωτογραφίες κάτω από την φούστα μιας γυναίκας στο Nanjing της Κίνας, κρύβοντας την κάμερα του σε μια σακούλα. Η γυναίκα τον έπιασε να την τραβάει φωτογραφίες και μετά άρχισε να λέει πόσο αηδιαστικός είναι. Αρχικά, ο άντρας το αρνήθηκε, αλλά η γυναίκα δεν έκανε πίσω.

Τελικά ο άντρας τις έσβησε από το κινητό του. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την γυναίκα, που τον έκανε να φάει την κάρτα μνήμης του στο μετρό, προς ευχαρίστηση των υπόλοιπων επιβατών.
[post_ad]Και τον τράβηξε βίντεο.
Αυτή δεν ήταν η μόνη τιμωρία για τον ανώμαλο. Το People’s Daily αναφέρει ότι ο άντρας προσπάθησε να ξεφύγει από το μετρό, αλλά τον έπιασαν αργότερα οι αστυνομικοί.

Έτσι άφησε ένα μήνυμα σε όλους τους ανώμαλους εκεί έξω: αν σκοπεύετε να κάνετε κάτι αηδιαστικό, ετοιμαστείτε να συλληφθείτε. Και να φάτε και μερικές κάρτες μνήμης. Credit:

distractify.com

Τον Έπιασε να τραβάει Φωτογραφίες κάτω από την Φούστα της. Δείτε ΤΙ τον Έβαλε να Κάνει! Reviewed by Live Tv on 4:57:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.