Σκύλος δέχθηκε δηλητηριώδες δάγκωμα κροταλία για να σώσει 7χρονο κοριτσάκι! (Photos)


Ένας σκύλος έσωσε την ζωή ενός κοριτσιού επτά ετών από δάγκωμα κροταλία, πηδώντας μπροστά στο δηλητηριώδες φίδι όταν εκείνο ετοιμαζόταν να επιτεθεί στο παιδί.

Η μικρή Μόλλι έπαιζε στην πίσω αυλή του σπιτιού της οικογένειας Ντελούκα στην Φλόριντα όταν εν αγνοία της το φίδι εισέβαλε στην αυλή.
Τότε, το σκυλί, ένας Γερμανικός Ποιμενικός δύο ετών με το όνομα «Χάους», πήδηξε ανάμεσα στη Μόλλι και το φίδι για να την προστατεύσει και δέχθηκε τρεις δαγκωματιές με αποτέλεσμα το δηλητήριο να τραυματίσει τα νεφρά του.

Σημειώνεται ότι το τοξικό δηλητήριο του κροταλία καταστρέφει τους ιστούς και εμποδίζει την πήξη του αίματος.
[post_ad]Ο Χάους, ο οποίος υιοθετήθηκε από την οικογένεια πριν από δυο μήνες, χρειαζόταν ενέσεις με αντίδοτο του δηλητηρίου που κοστίζουν χιλιάδες δολάρια.
Η οικογένεια δημιούργησε μια ιστοσελίδα δωρεών GoFundMe για να βοηθηθούν στην πληρωμή των ιατρικών εξόδων και όταν διαδόθηκε η ιστορία του Χάους, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 49.218 δολάρια.

Όλα τα χρήματα που θα περισσέψουν θα δοθούν στο κέντρο διάσωσης «Heidis Legacy».

Η μητέρα της Μόλλι, Ντόνια Ντελούκα, δήλωσε: «Αισθάνομαι πραγματικά ευγνώμων για το σκυλί. Είναι τρομακτικό να σκεφτείς ότι θα μπορούσε να ήταν η κόρη μου. Δεν ξέρω αν θα άντεχε».

Σκύλος δέχθηκε δηλητηριώδες δάγκωμα κροταλία για να σώσει 7χρονο κοριτσάκι! (Photos) Reviewed by Live Tv on 6:10:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.