Η στιγμή που ο σύζυγος της Στεφανίδη πηδάει μέσα στο γήπεδο και της λέει ότι πήρε το χρυσό [photos - video]


Μπορεί όλοι εμείς από τις τηλεοράσεις να καταλάβαμε αμέσως μετά την προσπάθεια της Αμερικανίδας Μόρις ότι η δικιά μας Κατερίνα Στεφανίδη πήρε το χρυσό, όχι όμως και η ίδια, γιατί απλά δεν κοίταγε!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης αντιλήφθηκε ότι εκείνη ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου όταν ο σύζυγός της και προπονητής της, ο Αμερικανός Μιτς Κρίερ πήδηξε μέσα στο στάδιο. Η Κατερίνα τότε κατάλαβε ότι είχε κατακτήσει το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο και έπεσε κλαίγοντας στην αγκαλιά του!

«Ο άντρας μου πήδηξε στο στάδιο, δεν κοίταζα, χειροκρότησαν και νόμιζα ότι το πέρασε η Μόρις!», είπε η Κατερίνα Στεφανίδη μιλώντας  είπε στην ΕΡΤ και πρόσθεσε για το γεγονός ότι δεν κοιτάζει τις αντίπαλές της είπε: «Το κάνω όλο το χρόνο. [post_ad]Με επηρεάζει να τις κοιτάζω και φέτος αποφάσισα να μην το κάνω. Ομως, όλοι πανηγύριζαν και δεν ήξερα τι έχει γίνει, ήταν το χειρότερο που μπορούσε να μου συμβεί».
via iefimerida.gr

Η στιγμή που ο σύζυγος της Στεφανίδη πηδάει μέσα στο γήπεδο και της λέει ότι πήρε το χρυσό [photos - video] Reviewed by Live Tv on 12:58:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.