Δύο Τραμπούκοι άφησαν την 14χρονη Κόρη του Αναίσθητη. Δείτε ΠΩΣ αντέδρασε ο Πατέρας!


Ένας άνδρας από το Φοίνιξ διαδηλώνει ενάντια σε ένα τοπικό γυμνάσιο αφότου η κόρη του έπεσε θύμα bullying και παραλίγο να πεθάνει από πνιγμό! Ο Markus Hines διαμαρτύρεται μπροστά από το Betty Fairfax γυμνάσιο στο Φοίνιξ της Αριζόνα, κρατώντας μια πινακίδα κατά του εκφοβισμού, ενώ ισχυρίζεται ότι η κόρη του πνίγηκε και έπεσε αναίσθητη από δύο τραμπούκους στο σχολείο.

Ο Hines ισχυρίζεται ότι η κόρη του αντιμετώπισε τους μαθητές που της έκαναν bullying διαδικτυακά και ότι η διαμάχη κατέληξε σωματική: ξεκίνησε ένας καυγάς με την κόρη του να καταλήγει αναίσθητη. «Απλά δεν θα θέλω άλλος γονέας να περάσει αυτό που πέρασα και εγώ«, ήταν τα λόγια του Hines. Από τότε περπατάει στον δρόμο δίπλα από το σχολείο με μια πινακίδα που γράφει: «Η κόρη μου ήταν θύμα εκφοβισμού στο Fairfax.»

«Ένιωσα πως αυτό ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω ώστε να αρχίσει επιτέλους κάποια συζήτηση. Ήθελα οι γονείς που φέρνουν τα παιδιά τους στο σχολείο με το αμάξι να με δουν και ίσως να υπάρξουν και άλλα παιδιά που είναι θύματα εκφοβισμού τα οποία θα μιλήσουν ανοιχτά«, δήλωσε ο Hines.

Οι μαθητές που επιτέθηκαν στην κόρη του είναι με αναστολή. Ένας εκπρόσωπος του σχολείου έκανε τη σχετική δήλωση:
[post_ad]Ενώ δεν επιτρέπεται να σχολιάσουμε συγκεκριμένες συμπεριφορες μαθητών ή πειθαρχικές περιπτώσεις, η Ένωση του Φοίνιξ και όλα τα σχολεία της Αριζόνας λαμβάνουν τις καταγγελίες εκφοβισμού πολύ σοβαρά. Σύμφωνα με τον κρατικό νόμο, οι μαθητές, οι γονείς και το προσωπικό, κατά την έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς, είναι υποχρεωμένοι να αναφέρουν οποιαδήποτε παρενόχληση στους υπαλλήλους του σχολείου. Κάθε μέλος του προσωπικού που λαμβάνει γνώση ή υποψιάζεται ότι ένας μαθητής βιώνει κάποιο είδος εκφοβισμού, πρέπει αμέσως να ενημερώσει την διοίκηση. Κάθε ισχυρισμός ερευνάται πειθαρχικά ή ακόμα και παρεμβάσεις λαμβάνουν χώρα, αν αυτό χρειαστεί, καθώς και η παραπομπή σε κάποιον σύμβουλο. Ένα σχολείο μπορεί να δράσει ενάντια του bullying μόνο όταν το αντιληφθεί ή έχει κοινοποιηθεί μία τέτοια δραστηριότητα.

Η κόρη του Hines επέστρεψε στο σχολείο, αλλά έπρεπε να φύγει νωρίς αφότου μερικοί μαθητές την τραμπούκισαν ξανά για το περιστατικό.
Credits: America Now

Δύο Τραμπούκοι άφησαν την 14χρονη Κόρη του Αναίσθητη. Δείτε ΠΩΣ αντέδρασε ο Πατέρας! Reviewed by Live Tv on 6:29:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.