Καιρός: Απίθανες εικόνες λόγω χιονιά στη Θεσσαλονίκη - Γλυπτά πάγου σε πάρκο και μπαλκόνια [pics]


Το πάρκο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης μετατράπηκε σε γλυπτό πάγου, με τους πολίτες να σταματούν και να βγάζουν φωτογραφίες που θα θυμούνται για καιρό.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν τα τελευταία 24ωρα στη Θεσσαλονίκη είχαν ως αποτέλεσμα να παγώσουν σωληνώσεις φυσικού αερίου κι αρκετά νοικοκυριά να μείνουν χωρίς θέρμανση ή ζεστό νερό.

Για προβλήματα στο 90% των νοικοκυριών που χρησιμοποιούν φυσικό αέριο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, έκανε λόγο o τεχνικός συστημάτων φυσικού αερίου, Γιάννης Κοντομήτρος.

Το πρόβλημα προκύπτει σύμφωνα με τον κ. Κοντομήτρο από το γεγονός ότι οι περισσότερες εγκαταστάσεις δεν είναι κατασκευασμένες για θερμοκρασίες υπό το μηδέν, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα να παγώνουν οι σωληνώσεις.



[post_ad]



 Μεγάλη προσοχή απαιτείται από οχήματα και πεζούς καθώς σημεία των δρόμων έχουν μετατραπεί σε παγοδρόμια. Συνηθισμένες, όμως, είναι και οι εικόνες με δέντρα να έχουν κρυσταλλώσει (όπως στην παρακάτω φωτογραφία του Νίκου Αραμπατζή), ενώ πολλά είναι και τα σιντριβάνια που έχουν παγώσει...

Καιρός: Απίθανες εικόνες λόγω χιονιά στη Θεσσαλονίκη - Γλυπτά πάγου σε πάρκο και μπαλκόνια [pics] Reviewed by Live Tv on 2:58:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.