Πέθανε ο Στάθης Ψάλτης


Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης. Πανελλήνια συγκίνηση για έναν σπουδαίο καλλιτέχνη

Πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός Στάθης Ψάλτης έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο 66χρονος ηθοποιός βρισκόταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα στην μονάδα εντατικής θεραπείας και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, σύμφωνα με πληροφορίες των γιατρών που τον παρακολουθούσαν.

Ο καλλιτέχνης έπασχε από καρκίνο με τον αδερφό του Γιάννη Ρώτα να δηλώνει πως τελευταία τον ταλαιπωρούσε αναπνευστική μόλυνση.

Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στις 27 Φλεβάρη 1951 στο Βέλο Κορινθίας, πριν μετακομίσει σε ηλικία 11 ετών με την οικογένειά του στο Αιγάλεω. Σπούδασε στη Δραματική σχολή του Κωνσταντίνου Μιχαηλίδη, όπου και ξεκίνησε μαθήματα όταν ήταν μόλις 16 ετών. Παντρεύτηκε μόλις ένα χρόνο αργότερα, όμως χώρισε γρήγορα. Από εκείνον τον πρώτο γάμο έχει αποκτήσει μια κόρη.
Το 2006 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά. Η κόρη του, Μαρία Ψάλτη,  του έχει «χαρίσει» δυο εγγονές, τις οποίες ο ηθοποιός λάτρευε. Μετά τον πρώτο του γάμο, παντρεύτηκε την Τάρια Μπούρα, ενώ το 2006 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την επίσης ηθοποιό, Χριστίνα Ψάλτη.
Έπαιξε σε πολλές ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και στο θέατρο. Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως "Καμικάζι αγάπη μου", "Τροχονόμος Βαρβάρα", "Τα Καμάκια", "Βασικά καλησπέρα σας", "Και ο Πρώτος ματάκιας", "Τρελλός είμαι ό,τι θέλω κάνω", "Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ", "Μάντεψε τι κάνω τα βράδια".

Πέθανε ο Στάθης Ψάλτης Reviewed by Live Tv on 4:06:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.