Αυτός ο 26χρονος Ήταν μόνος με το Μωράκι στο Σπίτι και Άνοιξε το Παντελόνι του. Αυτό που τον Έπιασαν οι Γονείς να Κάνει θα σας Αηδιάσετε!


Οι γονείς δεν ανησυχούσαν για τον Jayson Newlun που θα πρόσεχε την ενός έτους κόρη τους που κοιμόταν. Ο 26χρονος από το Missouri ήταν οικογενειακός φίλος και ήθελαν απλά να πάνε γρήγορα σε ένα μαγαζί να πάρουν κάτι. Μετά από 15 λεπτά που ήταν στον δρόμο, όμως, παρατήρησαν ότι είχαν ξεχάσει κάτι σπίτι και γύρισαν πίσω. Όταν έφτασαν σπίτι, η μητέρα ανακάλυψε τον άντρα στο δωμάτιο της κόρης.

Ο Jayson αυτοϊκανοποιούνταν αγγίζοντας την ευαίσθητη περιοχή του μωρού. Ο πατέρας έτρεξε αμέσως μέσα στο δωμάτιο, όταν άκουσε την σύντροφο του να φωνάζει.
[post_ad]Όταν είδε τι έκανε ο «φίλος» του στην αθώα κόρη του, κοκκίνισε και τον χτύπησε πάνω σε μια συρταριέρα. Επενέβη ένας γείτονας για να τους χωρίσει.
Η αστυνομία συνέλαβε τον τραυματισμένο 26χρονο, ο οποίος τώρα περιμένει να γίνει η δίκη του. 

«Ελπίζω να σε βάλουν μέσα γι’αυτό», φέρεται να είπε η μητέρα στον άντρα που κάποτε εμπιστευόταν, πριν τον πάρει η αστυνομία. Ο Jayson απάντησε, «Κι εγώ το ίδιο».


Credit: Hefty

Αυτός ο 26χρονος Ήταν μόνος με το Μωράκι στο Σπίτι και Άνοιξε το Παντελόνι του. Αυτό που τον Έπιασαν οι Γονείς να Κάνει θα σας Αηδιάσετε! Reviewed by Live Tv on 10:10:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.