Κοινωνικό μέρισμα: Αυτήν την ημερομηνία θα μπουν τα χρήματα στην τράπεζα


Στις 20 με 21 Δεκεμβρίου θα πιστωθούν οι λογαριασμοί των δικαιούχων του κοινωνικού μερίσματος με τα χρήματα που τους αναλογούν, όπως αποκάλυψε ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Πρόνοιας, Δημήτρης Καρέλας.

Στο μεταξύ, μιλώντας στην ΕΡΤ και αναφερόμενος στα προβλήματα που διαπιστώνονται στη διάρκεια της υποβολής των αιτήσεων, ο κ. Καρέλας τόνισε ότι τα λάθη στον ΑΜΚΑ ή διορθώσεις που αφορούν στα έτη ασφάλισης αφορούν στην καταχώρηση λάθος στοιχείων στον ΕΦΚΑ, ενώ για τα λάθη που τυχόν προκύψουν από τις φορολογικές δηλώσεις δεν μπορούν να κάνουν κάτι οι δικαιούχοι κατά την υποβολή της αίτησης.
[post_ad]Παράλληλα, επεσήμανε πως αν κάποιος κάνει λάθος στην αίτησή του μπορεί να την ακυρώσει και να την υποβάλει εκ νέου.

Μέχρι σήμερα (28/11/2017) το πρωί είχαν υποβληθεί περίπου 600.000 αιτήσεις. Όπως είπε ο κ. Καρέλας, από αυτές οι 296.000 εγκρίθηκαν και θα πιστωθούν στους δικαιούχους περίπου 167.000.000 ευρώ.

Από τις υποβληθείσες αιτήσεις ένα ποσοστό της τάξεως του 18% απορρίφθηκαν, ενώ οι υπόλοιπες βρίσκονται σε αναμονή.

Τέλος, ο κ. Καρέλας ανέφερε ότι προστέθηκε σχετικό κουμπί στην πλατφόρμα για την προσθήκη νέου τέκνου που γεννήθηκε μέσα στο 2017.

Κοινωνικό μέρισμα: Αυτήν την ημερομηνία θα μπουν τα χρήματα στην τράπεζα Reviewed by Live Tv on 3:35:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.