Όλα είναι ΑΕΚ και αυτή την εβδομάδα - Όλο το παρασκήνιο της 24ης αγωνιστικής και η βαθμολογία


Με το παιχνίδι "κόλαση" της Τρίπολης που είχε ανατροπή στην ανατροπή στις καθυστερήσεις της λήξης του παιχνιδιού αλλά και παρατράγουδα με τα κλωτσομπουνίδια που ακολούθησαν, αλλά και τη νέα γκέλα του.

Ολυμπιακού μέσα στο άδειο λόγω τιμωρίας "Γ. Καραϊσκάκης", έπεσε η αυλαία της κορυφής της βαθμολογίας, με την Ένωση να βρίσκεται μπροστά με 2 βαθμούς (μέχρι αύριο) και να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να σηκώσει την κούπα του πολυτάραχου φετινού Πρωταθλήματος.

Πάμε να κάνουμε μια αναδρομή στα 3 ντέρμπι της εβδομάδας:

Με άγχος και κούραση, πήρε το "τρίποντο" από τον Πανιώνιο η ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ
Με τον κόσμο να δίνει ώθηση έπειτα και από τα ευχάριστα νέα από το ματς της Τρίπολης, οι παίκτες του Χιμένεθ μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στρίμωξαν τον Πανιώνιο. Μόλις στο 7ο λεπτό ο Λιβάγια, που ξέφευγε εύκολα από τα μαρκαρίσματα, προειδοποίησε όμως ο Κότνικ ήταν σε ετοιμότητα. Οι κυανέρυθροι αν και είχαν πολλούς παίκτες στον χώρο του κέντρου δεν μπορούσαν να φρενάρουν την ανάπτυξη της Ένωσης, που δημιουργούσε σταθερά ευκαιρίες και στο 21ο λεπτό έκανε τη ζημιά με τον Λιβάγια να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκάλο. Οι κιτρινόμαυροι όπως ήταν φυσικό «λύθηκαν» μετά το 1-0 και στο 25’ θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όμως ο Αραούχο στάθηκε άτυχος σπαταλώντας μεγάλη διπλή ευκαιρία.

Τον ισοπέδωσε μέσα στην Τρίπολη
Οι Αρκάδες γονάτισαν (3-2) τον «δικέφαλο του Βορρά» και όχι μόνο έβαλαν τέλος στο σερί του (10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, χωρίς να υπολογίζεται το ντέρμπι στην Τούμπα), αλλά τον κράτησαν στους 52 πόντους, δίχως να υπολογίζεται το τι θα αποφασίσει η Super League. Έτσι, έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να τον... προσπεράσει με νίκη επί του Πανιωνίου.

Θρίλερ το παιχνίδι στις καθυστερήσεις (αδικαιολόγητα έδειξε επτά λεπτά ο Σιδηρόπουλος) με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν at the... buzzer το νικητήριο τέρμα με τον Ιγκλέσιας, την ώρα που η ομάδα του Λουτσέσκου ήταν στην επίθεση για το 2-3. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με πέναλτι του Πρίγιοβιτς. Το κέρδισε ο Σέρβος φορ από μαρκάρισμα του Ιγκλέσιας (δεν διαμαρτυρήθηκε), που χωράει συζήτηση και τα πράγματα δεν γίνονται ξεκάθαρα από τα ριπλέι που έδειξε το συνδρομητικό.
[post_ad]Ο εξαιρετικός Αστέρας άνοιξε το σκορ με τον Κυριακόπουλο στο 18’ και ο Κάμπος έπειτα από εξαιρετική ενέργεια του Μακ ισοφάρισε στο 37ο λεπτό. Ο Τόνσο στο 53’ έγειρε και πάλι την πλάστιγγα στα χέρια των Αρκάδων.

Ο Παναθηναϊκός έριξε την αυλαία στον Ολυμπιακό
Η ψυχωμένη ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έβλεπε τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να «καθαρίσει» τη νίκη, μετά το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φορτούνη στο 60', που κόστισε και την αποβολή στον Οικονόμου, και παρότι έπαιζε με 10, πήρε μάγκικο βαθμό στο Φάληρο, 1-1, με την εκτέλεση του Μουνιέ, επίσης από την άσπρη βούλα, στο 85'!

Ένα... κλικ, πάντως, έξω από τη μεγάλη περιοχή του Προτό είναι το μαρκάρισμα του Ένγκελς στον Μουνιέ, με τον διαιτητή Ευαγγέλου να δίνει, παρ' όλα αυτά, την εσχάτη των ποινών, σε μία πάρα πολύ δύσκολη και οριακή φάση.

Ουσιαστικά, λοιπόν, το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να πετύχουν… τρίποντο, «τελειώνει» τα όνειρά τους για τίτλο, αφού έμειναν μακριά από την ΑΕΚ (54 έναντι 47) και άσχετα από το τι θα γίνει με τις δικαστικές αποφάσεις.

Η βαθμολογία χωρίς τις αποφάσεις για ΠΑΟΚ - Ολυμπιακό:

Όλα είναι ΑΕΚ και αυτή την εβδομάδα - Όλο το παρασκήνιο της 24ης αγωνιστικής και η βαθμολογία Reviewed by Live Tv on 10:21:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.