Ερήμωσε η Ανδριανούπολη τις τελευταίες ώρες, λόγω μποϊκοτάζ των Εβριτών


Μετά απο κάλεσμα μέσα απο το facebook του προέδρου του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη ¨Κανείς Έλληνας στην Τουρκία εως την απελευθέρωση των δυο στρατιωτικών μας.

Οικονομικό μποικοτάζ”. Χιλιάδες άνθρωποι ευαισθητοποιήθηκαν, εκατοντάδες οι κοινοποιήσεις και σήμερα 03/03/2018 τα αυτοκίνητα που πέρασαν τα Ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές ήταν μετρημένα στα δάχτυλα, εν αντίθεσή με τους χιλιάδες επισκέπτες απο Ελλάδα που μετρούσε η Ανδριανούπολη κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή.

Οι καταστηματάρχες της πόλης διαμαρτύρονται έντονα προς τις αρχές και ο τοπικός τύπος μιλάει για ”εικόνα ερημιάς”. Φαίνεται πως η κίνηση του Βάκη Τσιομπανίδη αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος μοχλός πίεσης προς την Τουρκική πλευρά μιας και η αν. Θράκη στηρίζει την οικονομία της στους Έλληνες επισκέπτες που αφήνουν τεράστια ποσά στην Τουρκία καθημερινός.

Στην Ανδιανούπολη μάλιστα έχουν γίνει τεράστια πολυκαταστήματα, υπεραγορές ακόμη και κλινικές που απευθύνονται αποκλειστικά στους Έλληνες.

Ευχόμαστε η προσπάθεια να συνεχιστεί εως ότου οι στρατιωτικοί μας επιστρέψουν στα σπίτια τους και τις οικογένειες τους !

Ερήμωσε η Ανδριανούπολη τις τελευταίες ώρες, λόγω μποϊκοτάζ των Εβριτών Reviewed by Live Tv on 2:24:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.