Ο σύντροφος του Χρήστου Σιμαρδάνη αποκαλύπτει ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού


"Δυστυχώς, ο Χρήστος αρρώστησε βαριά και δεν πρόλαβε να βοηθήσει όσο θα ήθελε". Ο νοσηλευτής Νίκος Κακαράς μιλάει για τον ηθοποιό και τι επιθυμούσε να κάνει.

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης, την Τρίτη 13 Μαρτίου έφυγε από τη ζωή, ύστερα από την πολυετή μάχη του με την επάρατη νόσο.

Η απώλεια του πλημμύρισε με θλίψη τους συγγενείς του, καθώς και τον σύντροφο του, με τον οποίον είχαν σχέση τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια.

Αντί στεφάνων τα χρήματα δόθηκαν στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας "Γαλιλαία", σ’ ένα μέρος που επιθυμούσε να πάει ο ηθοποιός, αλλά δεν πρόλαβε.

Ο σύντροφος του ηθοποιού, αλλά και νοσηλευτής στην εν λόγω μονάδα, Νίκος Κακαράς, αποκάλυψε ποια ήταν η μεγάλη επιθυμία του ηθοποιού, την οποία δεν πρόλαβε να εκπληρώσει .
[post_ad]«Ο Χρήστος Σιμαρδάνης λίγους μήνες πριν φύγει από τη ζωή είχε εκφράσει την επιθυμία να βοηθήσει το έργο της "Γαλιλαίας"», είπε σε συνέντευξή του στο Secret, και συμπλήρωσε: «Ο Χρήστος ήταν ένας ευγενικός και γενναιόδωρος άνθρωπος. Τον γνώριζα δεκαπέντε χρόνια. Κάποια στιγμή συζητούσαμε και του είπα πως θα δούλευα στη "Γαλιλαία" επειδή είμαι νοσηλευτής. Ρώτησε να μάθει περισσότερα και του είπα πως πρόκειται για μια μονάδα που ανήκει στη Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής και ότι βοηθάει καρκινοπαθείς και ανθρώπους με σύνδρομο ALS. Μου είπε ότι τον ενδιέφερε να μάθει περισσότερα και κάποια στιγμή, όταν άκουσε τον λόγο του Μητροπολίτη Λαυρεωτικής, ενθουσιάστηκε και ήρθε σε επαφή με τους αρμοδίους για να δει πώς μπορεί να συνδράμει στο έργο τους».

Με συγκίνηση περιέγραψε: "Δυστυχώς, ο Χρήστος αρρώστησε βαριά και δεν πρόλαβε να βοηθήσει όσο θα ήθελε. Μάλιστα, είχε δρομολογηθεί να νοσηλευτεί και στη μονάδα, όμως τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Δεν πρόλαβε. Η οικογένεια του πήρε την πρωτοβουλία, αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στη "Γαλιλαία". Έτσι, ίσως θα ήθελε και ο Χρήστος".

Ο σύντροφος του Χρήστου Σιμαρδάνη αποκαλύπτει ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού Reviewed by Live Tv on 3:54:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.