Κουτάβι πέθανε σε πτήση επειδή η αεροσυνοδός το έβαλε σε ντουλαπάκι αποσκευών


Ένα Γαλλικό Μπουλντόγκ 10 μηνών πέθανε, όταν μια αεροσυνοδός της United Airlines απαίτησε από την ιδιοκτήτρια του να το βάλει στου ντουλαπάκι των χειραποσκευών.

Η ιδιοκτήτρια του άτυχου σκύλου επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο, έχοντας τον σκύλο της στο ειδικό κλουβί του.

Ωστόσο, ένας άλλος επιβάτης, ο Τζουν Λάρα, που καθόταν πίσω από την ιδιοκτήτρια του σκύλου ανέφερε ότι ένα μέλος του πληρώματος ζήτησε από την γυναίκα να βάλει τον σκύλο της στον χώρο για τις χειραποσκευές.

«Το πλήρωμα της πτήσης UA1284 θεώρησε ότι ο σκύλος θα ήταν καλύτερα στον χώρο των χειραποσκευών χωρίς αέρα και νερό. Επέμεναν να κλειδώσουν το κουτάβι για 3 ώρες σε ένα μέρος που δεν είχε αέρα. Διαβεβαίωσαν την ιδιοκτήτρια του για την ασφάλεια του και εκείνη τελικά δέχτηκε», έγραψε ο Λάρα στο Facebook.
«Όταν προσγειώθηκε το αεροπλάνο και η γυναίκα πήγε να ανοίξει το κλουβί του σκύλου, δεν ακούστηκε κανένας ήχος. Κράτησα το παιδί της όσο εκείνη προσπαθούσε να επαναφέρει τον σκύλο της. 
[post_ad]Έκλαψα μαζί της 3 λεπτά αργότερα, καθώς έκλαιγε πάνω από το άψυχο σώμα του σκύλου της. Η καρδιά μου λύγισε μαζί με την δική της, όταν κατάλαβε ότι ο σκύλος της είχε πεθάνει», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της United Airlines, το κλουβί του σκύλου έπρεπε να τοποθετηθεί κάτω από το κάθισμα της ιδιοκτήτριάς του.
«Αυτή η καημένη οικογένεια πλήρωσε 125 δολάρια για την μεταφορά του σκύλου της για να δολοφονηθεί μπροστά στα μάτια τους. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τον πόνο που βιώνει αυτή η οικογένεια», πρόσθεσε ο Λάρα.
Η αεροπορική εταιρία ανέφερε ότι ερευνά τον θάνατο του σκύλου και ζητάει συγγνώμη για το «ατύχημα.»

«Είναι ένα τρομερό ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί ποτέ, γιατί τα ζώα δεν θα πρέπει να τοποθετούνται στον χώρο των χειραποσκευών. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη για το περιστατικό και θέλουμε να εκφράσουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια. Θα είμαστε στο πλευρό της οικογένειας για ό,τι χρειαστεί», ανέφερε η United Airlines.

[dailymail]

Κουτάβι πέθανε σε πτήση επειδή η αεροσυνοδός το έβαλε σε ντουλαπάκι αποσκευών Reviewed by Live Tv on 3:00:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.