Νεκρή η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη - Ταυτοποιήθηκε η σορός της


Τραγικός επίλογος για την αγαπημένη ηθοποιό, Χρύσα Σπηλιώτη - Το θαύμα τελικά δεν έγινε, καθώς την Κυριακή (29/07) ταυτοποιήθηκε η σορός της - Την Παρασκευή είχε ταυτοποιηθεί και η σορός του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη - Είχαν αφιερώσει στην μνήμη της την παράσταση «Θεσμοφοριάζουσες» στην Επίδαυρο

Τη θλιβερή είδηση ανακοίνωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook η ηθοποιός Αννέτα Παπαθανασίου γράφοντας τα εξής: «Αγαπημένοι μου φίλοι σήμερα η εδώ και 32 χρόνια κολλητή μου φίλη, Χρύσα Σπηλιώτη ταυτοποιήθηκε και είναι πια επίσημα νεκρή».
[post_ad]Η Χρύσα Σπηλιώτη ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που έτρεξαν να σωθούν από τις φλόγες όταν η πύρινη λαίλαπα τύλιξε το Μάτι, την περασμένη Δευτέρα. Μαζί της ήταν ο σύζυγος της Δημήτρη Τουρνάβιτης, η σορός του έχει ήδη ταυτοποιηθεί με το DNA της κόρης του Αλίκης.
Από τη Δευτέρα, όταν και ξέσπασε η φονική πυρκαγιά συγγενείς και φίλοι της ηθοποιού αναζητούσαν ένα ίχνος του ζευγαριού στο Κόκκινο Λιμανάκι, εκεί όπου εθεάθησαν για τελευταία φορά.

Ωστόσο, τα καλά νέα δεν ήρθαν ποτέ. Η Χρύσα Σπηλιώτη και ο Δημήτρης Τουρναβίτης «χάθηκαν» στις φλόγες, αφήνοντας πίσω τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Δημήτρης Τουρναβίτης

Νεκρή η ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη - Ταυτοποιήθηκε η σορός της Reviewed by Live Tv on 10:19:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.