Φρίκη με νεκρό 17 μηνών κ0ριτσάκι, Τρίκαλα: Το σκότωσαν ενώ την έκαναν μπάνιο. Δεν το χωρά νους


Πώς έχασε τη ζωή του 17 μηνών κοριτσάκι από τα Τρίκαλα;

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στα Τρίκαλα το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης ένα κοριτσάκι 17 μηνών έχασε τη ζωή του μετά από μπάνιο με καυτό νερό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalaola.gr ένα κοριτσάκι μόλις 17 μηνών, φέρεται να έχασε τη ζωή του από εγκαύματα πρώτου και δευτέρου βαθμού που προκλήθηκαν από καυτό νερό, πάνω από το 70% περίπου της επιφάνειας του σώματός του, κάτω από το στήθος.
[post_ad]Το άτυχο κοριτσάκι είχε μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Τρικάλων από την ίδια την μητέρα του και στη συνέχεια σήμανε συναγερμός λόγω της βαριάς κατάστασης.

Ενώ σύντομα, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και με συνοδεία ιατρών στο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Εκεί διασωληνώθηκε και παρόλο τις προσπάθειες των ιατρών, υπέστη ανακοπή και κατέληξε.

Για το τραγικό συμβάν υπάρχει Εισαγγελική παρέμβαση και η Αστυνομία ερευνά τον τρόπο που το κοριτσάκι έπαθε τα εγκαύματα που το στοίχησαν τη ζωή του.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Ελευθερία της Λάρισας» ο θάνατος προκλήθηκε μετά από μπάνιο με καυτό νερό.

Φρίκη με νεκρό 17 μηνών κ0ριτσάκι, Τρίκαλα: Το σκότωσαν ενώ την έκαναν μπάνιο. Δεν το χωρά νους Reviewed by Live Tv on 11:41:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.