Απίστευτος Τσιάμης – Στα 36 του, χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα


Απίστευτη διάκριση για τον Δημήτρη Τσιάμη και ένα ακόμη μετάλλιο για την Ελλάδα! Ο Έλληνας πρωταθλητής του τριπλούν κατέκτησε την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, παίρνοντας το πρώτο του μετάλλιο στα 36 του χρόνια.
Με άλμα στα 16,78 μέτρα, ο 36χρονος Δημήτρης Τσιάμης, έγραψε ιστορία, κατακτώντας το πρώτο του μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο και την ελληνική συλλογή μεταλλίων από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Μπορεί να χρειάστηκε σχεδόν μια εικοσαετία στον αθλητισμό, αλλά τελικά τα κατάφερε! Σε μία από τις τελευταίες συμμετοχές του σε μεγάλη διοργάνωση, ο Δημήτρης Τσιάμης σημείωσε την κορυφαία επιτυχία της καριέρας του, αφού με άλμα στα 16,78 μέτρα, στον τελικό του τριπλούν, κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο για την Ελλάδα.
Ο Έλληνας άλτης ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, σημειώνοντας την καλύτερη εφετινή του επίδοση και «εκτοξεύοντας» τη χώρα μας στα 6 μετάλλια στη διοργάνωση, μετά τα χρυσά της Στεφανίδη, της Παπαχρήστου και του Τεντόγλου, αλλά και τα ασημένια της Κυριακοπούλου και της Μπελιμπασάκη.

Απίστευτος Τσιάμης – Στα 36 του, χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Reviewed by Live Tv on 2:31:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.