Έξω Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με βαν


Του Βασίλη Βενιζέλου

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 8.30 μ.μ. της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου στην Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου των Βρασνών, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, όταν ένα φορτηγό συγκρούστηκε με βαν που μετέφερε πρόσφυγες, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, έναν νεκρό και πολλούς τραυματίες.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 12 οχήματα και 2 κινητές μονάδες του ΕΚΑΒ.

 Το πρώτο ασθενοφόρο που προσέγγισε το περιστατικό παρέλαβε ένα ανήλικο αγοράκι με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ το δεύτερο τέσσερα ανήλικα. Όλα τους μεταφέρονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση την οποία παρέχει στο healthview.gr ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του υπουργείου Υγείας Νίκος Παπαευσταθίου, 3 αγόρια και 2 κορίτσια διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μαδύτου, ενώ αριθμός ενηλίκων διακομίζεται στα νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας «Γεώργιος Γεννηματάς» και «ΑΧΕΠΑ».

Στο σημείο υπάρχουν κι άλλοι τραυματίες, οι οποίοι δέχονται αυτή την ώρα τις πρώτες βοήθειες Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των τραυματιών αγγίζει τους 20.

Πηγή: healthview.gr

Έξω Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με βαν Reviewed by Live Tv on 12:07:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.