Δημοσιογράφος μεταδίδει LIVE – βόμβα σκάει δίπλα του και τα θραύσματα τον τραυματίζουν ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ο ρεπόρτερ Ιμπραήμ Αλ Χαντίμπ, είναι από τους γνωστότερους πολεμικούς ανταποκριτές της Μέσης Ανατολής. Εργάζεται για το τηλεοπτικό δίκτυο Οριεντ που έχει έδρα το Ντουμπάι.

Ο Ιμπραήμ βρέθηκε στον πόλεμο της Συρίας πριν από λίγες ημέρες και αμέσως έσπευσε στην πρώτη γραμμή, στην πόλη Χανταράτ. Οι μάχες μαίνονταν και ο Ιμπραήμ άρχισε να μεταδίδει ζωντανά με το Live U, το ειδικό μηχάνημα μεταδώσεων που κάνει τη ίδια δουλειά με το λινκ, αλλά είναι περισσότερο ευέλικτο και λειτουργεί μέσω κινητής τηλεφωνίας.

Έχει ξεκινήσει η ανταπόκριση του όταν ξαφνικά αρχίζουν να σκάνε βόμβες δίπλα του και δίπλα στο συνεργείο του. Ο κάμεραμαν παρατάει την κάμερα και σκύβεοι να προφυλαχθεί. Όμως ο Ιμπραήμ δεν πρόλαβε. Μια βόμβα που έσκασε δίπλα εκτίναξε τα καυτά θραύσματα της τα οποία τον πέτυχαν στο σώμα και στο πρόσωπο.

Φορούσε αλεξίσφαιρο που του έσωσε τη ζωή, αλλά στο πρόσωπο τα θραύσματα τον τραυμάτισαν. Στο βίντεο που είναι ιδιαιτέρως σκληρό ακούγονται οι κραυγές του και φαίνεται η προσπάθεια του συνεργείου να τον βάλουν στο αυτοκίνητο και να πάνε στο νοσοκομείο.
[post_ad]Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Orient και πρόσκειται στη συριακή αντιπολίτευση, η κατάσταση του Χατίμπ είναι σταθερή. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που αμφιαβητούν τη γνησιότητα του βίντεο και μιλούν για μια προσπάθεια του Όριεντ να χτυπήσει τον Άσαντ.
via

Δημοσιογράφος μεταδίδει LIVE – βόμβα σκάει δίπλα του και τα θραύσματα τον τραυματίζουν ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ Reviewed by Live Tv on 10:05:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.