Όταν η Ελλάδα παρέδωσε αμέσως το στρατιωτικό ελικόπτερο στους Τούρκους το 2016


Με… συνοπτικές διαδικασίες πήραν πίσω οι Τούρκοι το ελικόπτερο τύπου Blackhawk που χρησιμοποίησαν οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί που προσγειώθηκαν στις 16 Ιουλίου του 2016 στην Αλεξανδρούπολη και ζήτησαν πολιτικό άσυλο.

Τότε η Ελλάδα κίνησε με… κινηματογραφική ταχύτητα τις διαδικασίες για την επιστροφή στην Τουρκία, του ελικοπτέρου τύπου Blackhawk του τουρκικού στρατού.
Ένα δεύτερο τουρκικό ελικόπτερο, επίσης τύπου Blackhawk, και με δεύτερο πλήρωμα, απογειώθηκε από τη βάση της Καλλίπολης και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος», στην Αλεξανδρούπολη, ώστε να παραλάβει το πρώτο ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν οι πραξικοπηματίες.
[post_ad]Αφότου πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητοι έλεγχοι, τα δύο τουρκικά πληρώματα πέταξαν και πάλι με τα δύο Blackhawk από το αεροδρόμιο της Αλεξανδρύπολης, με κατεύθυνση τη βάση της Καλλίπολης το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Το αναφέρουμε αυτό, έτσι ώστε να φανεί άλλη μια φορά η διαφορετική στάση και η απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά των Τούρκων στην σύλληψη και κράτηση εδώ κιαι 4 μέρες των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κατά λάθος πέρασαν ελάχιστα μόλις μέτρα στο τουρκικό έδαφος, υπό την προυπόθεση φυσικά ότι ευσταθούν όλα όσα υποστηρίζει η πλευρά των γειτόνων μας και όσα διαρρέουν από τις καταθέσεις του ανθυπολοχαγού και του ΕΠΟΠ Λοχία.

Όταν η Ελλάδα παρέδωσε αμέσως το στρατιωτικό ελικόπτερο στους Τούρκους το 2016 Reviewed by Live Tv on 5:38:00 μ.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.