Τα δύο στοιχεία που δείχνουν ότι στον Έβρο οι Τούρκοι είχαν σχεδιάσει τη σύλληψη των Ελλήνων


Για όσους έχουν δικαιολογημένα αμφιβολίες για το αν ήταν προσχεδιασμένη στρατιωτική επιχείρηση, η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο, το Militaire.gr , αποκαλύπτει δύο ακόμη στοιχεία προς προβληματισμό.

•Η περιοχή που ελέγχουν τα ελληνικά περίπολα είναι όλη κι όλη 480 μέτρα. Έξι λεπτά πεζοπορίας στο πήγαινε και έξι στην επιστροφή. Δεν υπάρχει κανένα τζιπ που κάποιοι αναζητούν. Ποια είναι η αποστολή της περιπόλου; Απλά να διαπιστώσουν αν οι Τούρκοι έχουν κάνει κάποια “παρατυπία”. Το ίδιο κάνουν από την πλευρά τους και τα τουρκικά περίπολα…

Επειδή η περιοχή είναι “περίεργη” εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μια “άτυπη συμφωνία”, ώστε τα περίπολα να μην συμπίπτουν χρονικά. Δεν είναι κάτι μυστικό. Συνεπώς οι Τούρκοι επίτηδες “έσπασαν” αυτή την “άτυπη” συμφωνία και περίμεναν τους Έλληνες στρατιωτικούς. Λένε ψέμματα ότι εντόπισαν τους δικούς μας στρατιωτικούς σε “βάθος 200 μέτρων” στο δικό τους έδαφος, γιατί στα 100 μέτρα υπάρχει τουρκικό φυλάκιο!
[post_ad]Οι Τούρκοι μετά από πάρα πολλά χρόνια έκαναν άσκηση επιπέδου μονάδας στη συγκεκριμένη περιοχή. Πότε έγινε η άσκηση; Άρχισε τρεις μέρες πριν από το επεισόδιο της Πέμπτης. Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη! Γιατί; Οι Τούρκοι προετοιμάζονταν για όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και γι΄ αυτό μιας αντίδρασης από την ελληνική πλευρά.

Όλα αυτά ενισχύουν την άποψη ότι πρόκειται για προσχεδιασμένη επιχείρηση, η οποία καθοδηγείται από πολύ ψηλά.

Τα δύο στοιχεία που δείχνουν ότι στον Έβρο οι Τούρκοι είχαν σχεδιάσει τη σύλληψη των Ελλήνων Reviewed by Live Tv on 3:18:00 π.μ. Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.