Λευκός καρχαρίας κολυμπάει ελάχιστα μέτρα μακριά από μια ομάδα τουριστών.


Ένας Βρετανός τουρίστας κατέγραψε τη στιγμή που ένας λευκός καρχαρίας ανέβηκε στην επιφάνεια της θάλασσας, θεωρώντας πως εντόπισε τροφή. Θα δείτε εντυπωσιακές εικόνες του θηρευτή των περίπου 4 μέτρων και 800 κιλών, να πηδά έξω από το νερό και να πολιορκεί ένα δόλωμα.

Ο καρχαρίας επιδεικνύει το τεράστιο στόμα του την ώρα που πηδά έξω από θάλασσα, πριν σφίξει με τα κοφτερά, σαν ξυράφια, δόντια του τη λεία.

Ένας Βρετανός τουρίστας κατέγραψε τη στιγμή που ένας λευκός καρχαρίας πήδηξε έξω από το νερό, θεωρώντας πως εντόπισε τροφή.
Εντυπωσιακές εικόνες του καρχαρία 4 μέτρων και 800 κιλών, την ώρα που πηδά έξω από το νερό, πολιορκώντας ένα δόλωμα.
Ο καρχαρίας μας δείχνει το τεράστιο στόμα του, καθώς πηδά έξω από τη θάλασσα. 
[post_ad]Στη συνέχεια δαγκώνει το δόλωμα με τα κοφτερά, σαν λεπίδες, δόντια του.
Οι απίστευτες αυτές φωτογραφίες τραβήχτηκαν στο Κλεϊνμπάαι της Νοτίου Αφρικής, από τον 23χρονο υπεύθυνο συστημάτων γεωγραφικών πληροφοριών, Τζόζεφ Μπάτλερ από το Σουίντον. “Βλέπουμε όλοι έναν αρσενικό λευκό καρχαρία να αναδύεται”, λέει. “Στα σαγόνια του βρίσκεται το δόλωμα που χρησιμοποίησε το πλήρωμα για να τον δελεάσει”.

“Σε αντίθεση με αυτό που μπορεί να πιστεύουν πολλοί μόλις δουν τις εικόνες, το ζώο δεν έχει αιχμαλωτιστεί ή γαντζωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Απλώς κατάφερε να σφίξει την άκρη του σκοινιού ανάμεσα στα δόντια του. Αν προσέξετε καλά, θα δείτε πως τα μάτια του έχουν γυρίσει ανάποδα, που αποτελεί φυσιολογική αντίδραση για την προστασία των ματιών την ώρα της επίθεσης στο θήραμά του.”
Ο Τζόζεφ σπούδασε θαλάσσια βιολογία και παράκτια οικολογία και θέλησε να δείξει στον κόσμο την ευαισθησία των μεγάλων αυτών θηρευτών.

Δείτε το βίντεο.
[Dailymail]

Λευκός καρχαρίας κολυμπάει ελάχιστα μέτρα μακριά από μια ομάδα τουριστών. Reviewed by Live Tv on 5:02:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by INTOS © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.